Ένα αλεξίσφαιρο για κάθε αστυνομικό της πρώτης επιχειρησιακής γραμμής

ΚΥΠΡΟΣ
Ένα αλεξίσφαιρο για κάθε αστυνομικό της πρώτης επιχειρησιακής γραμμής

Εντός του 2018 αναμένεται η προμήθεια ακόμα 380 αλεξίσφαιρων γιλέκων τα οποία θα ανεβάσουν τον συνολικό αριθμό που θα διαθέτει η Αστυνομία Κύπρου σε 1.012, όπως δήλωσε στο ΚΥΠΕ ο Εκπρόσωπος Τύπου της Αστυνομίας Κύπρου Ανδρέας Αγγελίδης ερωτηθείς σχετικά με το θέμα.

Ο κ. Αγγελίδης είπε ότι το 2013 υπήρχαν στην Αστυνομία λιγότερα από πενήντα αλεξίσφαιρα γιλέκα και πρόσθεσε ότι η ανάγκη για περαιτέρω προμήθεια αλεξίσφαιρων γιλέκων διαπιστώθηκε με την ανάληψη καθηκόντων από τη σημερινή ηγεσία, όταν το 2014, σε συγκεκριμένη υπόθεση, όπου χρειάστηκε η χρήση τους, δεν υπήρχε διαθέσιμος ο απαραίτητος αριθμός.Κατόπιν τούτου, πρόσθεσε, έγιναν άμεσες ενέργειες από τον Αρχηγό Αστυνομίας για αγορά αλεξίσφαιρων γιλέκων.

Ο κ. Αγγελίδης είπε στο ΚΥΠΕ ότι από τότε η Αστυνομία εξασφάλισε και κατέχει σήμερα 632 αλεξίσφαιρα γιλέκα τα οποία έχουν κατανεμηθεί ανάλογα με τις ανάγκες, όπου χρειάζεται.
Σημείωσε ακόμη ότι εντός του 2018 αναμένεται η προμήθεια ακόμα 380 γιλέκων, δηλαδή συνολικά 1.012, αριθμός με τον οποίο θα καλυφθεί το κάθε μέλος μας που υπηρετεί στην πρώτη επιχειρησιακή γραμμή.

Πηγή: 
politis.com.cy