Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
12:11 | 25/02/2015

 

Αναδημοσιεύουμε την ανάρτηση του Αλ. Καλευρα στη σελίδα του facebook της Ενωμένης Θεσσαλονίκης. Περιλαμβάνονται όλες οι απαραίτητες πληροφορίες για τη σημερινή παρουσίαση του βιβλίου. Ας τον στηρίξουμε όλοι με την παρουσία μας!

"Eυχαριστώ τον συνάδελφο Kokonas Aris για την ενημέρωση . Παρουσίαση του πρώτου βιβλιου του συναδέλφου και φίλου Μάριου Δημητριάδη. Με την στήριξη της Ενωμένης Θεσσαλονίκης και φυσικά όλων των συναδέλφων. Όσοι μπορούν να παραβρεθούν για να στηρίξουν αυτήν του την προσπάθεια, η παρουσίαση θα γίνει στο Εστιατόριο του Αστυνομικού Μεγάρου Θεσσαλονίκης (Μοναστηρίου 326) την Τετάρτη 25 Φεβρουαρίου 2015 και ώρα 19:00. Ακολουθεί η ανακοίνωση της Λέσχη Ανάγνωσης Αστυνομικών Θεσσαλονίκης “Χρίστος Τσολάκης”. 
Η Λέσχη Ανάγνωσης Αστυνομικών Θεσσαλονίκης “Χρίστος Τσολάκης” προσκαλεί όλους τους φίλους του βιβλίου στην συνάντηση με τoν συγγραφέα Μάριο Δημητριάδη στο Εστιατόριο του Αστυνομικού Μεγάρου Θεσσαλονίκης (Μοναστηρίου 326) την Τετάρτη 25 Φεβρουαρίου 2015 και ώρα 19:00. Ο συγγραφέας θα μας παρουσιάσει το βιβλίο του “Σκοτεινές Μέρες” και θα ακολουθήσει συζήτηση.
Από την κεντρική Επιτροπή της Ενωμένης Θεσσαλονίκης"

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis