Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
12:18 | 22/08/2017

Η πρωτεύουσα του Ελληνικού βορρά περηφανεύεται γιά την ομορφιά της καί τα ξενοδοχεία της, που καλύπτουν κάθε ανάγκη των επισκεπτών της.

Eνα από τα ωραιότερα ξενοδοχεία στο κέντρο της πόλεως είναι αναμφισβήτητα καί το AD IMPERIAL PALACE HOTEL THESSALONIKI.

Το A.D. Imperial Palace βρίσκεται στην καρδιά του ιστορικού και εμπορικού κέντρου της Θεσσαλονίκης, σε κοντινή απόσταση από τα πιο σημαντικά μνημεία και τους χώρους διασκέδασης της πόλης.

Το ανακαινισμένο ξενοδοχείο προσφέρει boutique δωμάτια, καθένα με μοναδική διακόσμηση σε βικτοριανό στιλ. Όλα τα δωμάτια διαθέτουν δωρεάν ασύρματο internet και τηλεόραση LED.

[custom:google-ads]

Το ξενοδοχείο a.d. Imperial Palace αποτελεί ιδανική επιλογή διαμονής στο κέντρο της Θεσσαλονίκης διαθέτοντας 2 πολυτελείς σουίτες και 70 Boutique δωμάτια, ιδιαίτερα διακοσμημένα, καθώς συνδυάζουν το νεοκλασικό και βικτοριανό στυλ με όλες τις σύγχρονες ανέσεις.

 

Περίοπτη θέση ανάμεσα στα δωμάτια του ξενοδοχείου έχουν οι δυο Σουίτες  «Αρμονία» και «Αφροδίτη».

Η Σουίτα «Αρμονία» έχει σχεδιαστεί με ιδιαίτερο στυλ σε αποχρώσεις του κυανού, ώστε να μπορούν να φιλοξενηθούν έως τρία άτομα, προσφέροντας τους άνεση σε ένα ζεστό και πολυτελές περιβάλλον.

Δείτε φωτογραφίες και περισσότερες για τη συγκεκριμένη σουτίτα πληροφορίες εδώ

Κάντε κράτηση εδώ

[custom:google-ads]

Η Σουίτα «Αφροδίτη» έχει σχεδιαστεί με ιδιαίτερο στυλ σε αποχρώσεις του ερυθρού.  Στον άνετο χώρο της συγκεκιμένης σουίτας οι επισκέπτες μπορούν πραγματικά να χαλαρώσουν σε ένα υπέρδιπλο ανατομικό στρώμα μετά από μια περιήγηση στο κέντρο της πόλης, έχοντας στις υπηρεσίες τους μια πληθώρα παροχών όπως είναι το Jacuzzi, η μαγευτική πανοραμική θέα της πόλης κ.α. οι οποίες θα κάνουν τη διαμονή τους αξέχαστη.

Δείτε φωτογραφίες και περισσότερες για τη συγκεκριμένη σουτίτα πληροφορίες εδώ

Κάντε κράτηση εδώ

 

ΕΠΙΠΛΕΟΝ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

Η εκκλησία του Αγίου Δημητρίου, η καθολική εκκλησία του Αγίου Παύλου, η οδός Αριστοτέλους και τα διάσημα Λαδάδικα, βρίσκονται όλα σε κοντινή απόσταση με τα πόδια από το υπέροχο αυτό ξενοδοχείο.

Το AD IMPERIAL PALACE HOTEL THESSALONIKI προσφέρει ασυναγώνιστες τιμές καί αξέχαστη διαμονή σε όσους το επιλέξουν.

Εάν θέλετε να σας μείνει αλησμόνητη η Θεσσαλονίκη καί η διαμονή σας στη πόλη, σε συνδυασμό με τις μοναδικές προσφορές του ξενοδοχείου, κάντε κράτηση εδώ!

 


Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis