Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
13:52 | 04/02/2016

Επεισόδια μικρής έντασης σημειώθηκαν νωρίτερα στη Θεσσαλονίκη.

Αντιεξουσιαστές πραγματοποιώντας πορεία στο κέντρο της πόλης, σπάσανε βιτρίνες από καταστήματα που ήταν ανοιχτά και γράψανε συνθήματα σε κλεισμένα στόρια.

Την ώρα που περνούσαν από τον πεζόδρομο της Αγίας Σοφίας, οι αντιεξουσιαστές ήρθαν σε σύγκρουση με εργαζόμενους σε φούρνο διότι ήταν ανοιχτό και είχε πελάτες. Οι αντιεξουσιαστές έσπασαν την τζαμαρία του καταστήματος.

Επίσης στη συνέχεια έσπασαν και άλλες τζαμαρίες μεγάλων καταστημάτων με ρούχα και έγραψαν συνθήματα σε στόρια από καταστήματα της Τσιμισκής.

Επίσης ένταση επικράτησε  στη συγκέντρωση στο Εργατοϋπαλληλικό κέντρο της Θεσσαλονίκης ενάντια στην εφαρμογή του νομοσχεδίου για το φορολογικό και ασφαλιστικό που προωθεί η κυβέρνηση.

Συγκεκριμένα, μεταλλωρύχοι και μέλη του κινήματος που αντιδρούν στην εξόρυξη χρυσού ήρθαν στα χέρια με αποτέλεσμα στο σημείο να σημειωθεί ένταση και αναστάτωση.

Κάποιοι από τους συγκεντρωμένους που ανήκουν στο κίνημα ενάντια στην εξόρυξη χρυσού ζήτησαν να φύγουν οι μεταλλωρύχοι από τη συγκέντρωση. Άρχισαν σπρωξίματα και αντεγκλήσεις μεταξύ τους προκαλώντας ένταση. Ωστόσο, επενέβησαν οι ψυχραιμότεροι με αποτέλεσμα τα πνεύματα να ηρεμήσουν προς στιγμήν.

Δείτε τις φωτογραφίες από το seleo.gr

spafaj1spafaj2spafaj3spafaj4spafaj5spafaj6spafaj7

 
http://www.newsbeast.gr/
Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis