Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
21:44 | 16/11/2021

Ανακοίνωση της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Αχαΐας

Η Ένωσή μας και κατά το πρόσφατο παρελθόν δημόσια έχει τοποθετηθεί σχετικά με την υποχρεωτικότητα του εμβολιασμού κατά του covid19, συντασσόμενη και με τις απόψεις της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Αστυνομικών Υπαλλήλων. Είναι δεδομένη η θέση μας υπέρ του εμβολιασμού, ως τη μόνη υπαρκτή λύση για την έξοδο μας από την πανδημία σύμφωνα και με τις διαπιστώσεις της επιστημονικής κοινότητας, αλλά συνεχίζουμε να τασσόμαστε σταθερά κατά της κάθε μορφής υποχρεωτικότητας, έμμεσης η άμεσης καθώς και υπέρ του δικαιώματος του κάθε Αστυνομικού να επιλέξει αν θέλει να εμβολιαστεί ή όχι.

Ο Αστυνομικός εφαρμόζει τους Νόμους που κάθε χρονική στιγμή ισχύουν και στους Πολίτες αλλά και στον εαυτό του. Σήμερα ο Αστυνομικός που έχει επιλέξει να μην εμβολιαστεί είναι υποχρεωμένος όπως και ο κάθε εργαζόμενος να υποβάλλεται σε συνεχείς ελέγχους πριν προσέλθει για εκτέλεση υπηρεσίας, ενώ στην προσωπική του ζωή ακολουθεί όλους τους κανόνες που ισχύουν και για τον οποιοδήποτε άλλο Πολίτη. Για εμάς ο κάθε Συνάδελφος έχει το δικαίωμα της επιλογής που του δίνει και η Πολιτεία. Για εμάς δεν υφίσταται κανένας διαχωρισμός μεταξύ των Συναδέλφων σχετικά με το αναφαίρετο δικαίωμα τους στην επιλογή. Ο κάθε Αστυνομικός συνεχίζει να εκτελεί εξαίρετα το έργο του, προστατεύοντας παράλληλα την κοινωνία, αφού ή έχει εμβολιαστεί ή υπόκειται συνεχώς σε διαγνωστικούς ελέγχους.

Οι όποιοι τεχνητοί διαχωρισμοί από όποιον και αν προωθούνται δεν μας αγγίζουν. Το ανώτατο αγαθό που πρέπει να προστατευτεί, μετά την δημόσια υγεία βέβαια, είναι η ενότητα της κοινωνίας μας, μέχρι και τη στιγμή της πλήρους εξόδου από αυτήν την παγκόσμια υγειονομική κρίση που συνεχίζουμε να διανύουμε.

                             ΓΙΑ ΤΟ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ

 

 

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣΟ ΓΕΝ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ
        ΤΣΙΤΣΙΚΑΣ ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΣ  ΜΠΑΛΑΣΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ
Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis