Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
17:59 | 26/08/2021

Πραγματοποιήθηκε την Τρίτη 24/08/2021, η παράδοση ειδών πρώτης ανάγκης στη Βόρεια Εύβοια για τους πυρόπληκτους και τα πληγέντα ζωάκια.

Ειδικότερα, κατόπιν καλέσματος των Ενώσεων Προσωπικού Λιμενικού Σώματος Αττικής Πειραιά και Νήσων και Αστυνομικών Υπαλλήλων Νοτιοανατολικής Αττικής, συγκεντρώθηκαν ως μια ελάχιστη πράξη αλληλεγγύης είδη πρώτης ανάγκης τα οποία παραδόθηκαν στον Πρόεδρο της Τοπικής Κοινότητας Κεχριών Εύβοιας κ. Στράτο ΚΟΥΖΟΒΟΥΝΑ.

Η κοινή προσπάθεια των δύο Ενώσεων είχε ως στόχο να προσφερθεί μία μικρή, όμως τόσο σημαντική τη δεδομένη χρονική στιγμή, βοήθεια στους πληγέντες συνανθρώπους μας.

2 ΕΥΒΟΙΑ

Δεν θα κρύψουμε την ιδιαίτερη συγκίνηση την οποία νιώσαμε όλοι οι παραβρισκόμενοι αντικρίζοντας το καμένο δάσος, καθώς και την έκταση της καταστροφής που έχει υποστεί αυτή η τόσο όμορφη περιοχή της Βόρειας Εύβοιας. Υποσχεθήκαμε και αυτό είναι δέσμευση για τις Ενώσεις μας, πως θα συνεχίσουμε να συλλέγουμε είδη πρώτης ανάγκης για τους πληγέντες.

Ο Πρόεδρος της Τοπικής Κοινότητας Κεχριών Εύβοιας κ. Στράτος ΚΟΥΖΟΒΟΥΝΑΣ, μας ενημέρωσε εκτενώς για την κατάσταση που επικρατεί και μας τόνισε πως υπάρχει μεγάλο πρόβλημα με το πόσιμο νερό και αυτό λόγω της ιδιαιτερότητας του συστήματος ύδρευσης, κατάσταση η οποία, δυστυχώς, θα επιδεινωθεί με τις πρώτες βροχές.

Παρευρέθηκαν την ημέρα παράδοσης από την Ε.Π.Λ.Σ. Αττικής Πειραιά και Νήσων ο Αναπληρωτής Γενικός Γραμματέας-Υπεύθυνος Τύπου Στέφανος ΣΤΑΥΡΙΝΟΥΔΗΣ, ο αντιπρόσωπος Ε.Π.Λ.Σ. Αττικής Πειραιά και Νήσων Ελευθέριος ΒΑΜΒΟΥΚΑΣ και από την Ε.Α.Υ.Ν/Α.Α. ο Α΄ Αντιπρόεδρος Ηλίας ΒΡΕΝΤΑΣ, ο Γενικός Γραμματέας Νίκος ΚΟΡΟΜΗΛΑΣ, ο Αντιπρόσωπος της Ένωσης Γιώργος ΣΩΤΗΡΟΠΟΥΛΟΣ και το μέλος μας Αθανάσιος ΠΑΓΩΝΗΣ.

Θέλουμε να ευχαριστήσουμε το κατάστημα ζωοτροφών Stavrou Pet ”ΖΩΟΤΡΟΦΕΣ ΣΤΑΥΡΟΥ ΕΠΕ” Λεωφ. Μαραθώνος 5, Γέρακας 153 44 , για την ευγενική χορηγία σε τροφές ζώων καθώς και όλα τα μέλη των δύο Ενώσεων, που αγκάλιασαν και στήριξαν αυτό το κάλεσμα ανθρωπιάς.

thumbnail

*Από τους παρευρισκόμενους των δύο Ενώσεων πάρθηκαν όλα τα προβλεπόμενα μέτρα για την αποφυγή μετάδοσης του COVID-19.

ΥΠΟΓΡΑΦΕΣ ΛΙΜΕΝΙΚΟΥ

ΚΟΡΟΜΗΛΑΣ ΚΑΛΛΙΑΚΜΑΝΗΣ

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis