Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
11:25 | 28/11/2014

 

Α Ν Α Κ Ο Ι Ν Ω Σ Η

Την Κυριακή 23 Νοεμβρίου το απόγευμα, στην αίθουσα εκδηλώσεων της Διεύθυνσης Αστυνομίας Πειραιά, αντιπροσωπεία μελών του διοικητικού συμβουλίου της Ένωσης παρευρέθηκε στην τελετή έναρξης των μαθημάτων της σχολής χορού της Διεύθυνσης για τα τέκνα των συναδέλφων. Το παρόν έδωσαν πρώτα απ΄όλα τα παιδιά που συμμετέχουν στα χορευτικά μαθήματα αλλά και γονείς και φίλοι.

Μετά τους χαιρετισμούς των παρευρισκομένων, ακολούθησε ο καθιερωμένος αγιασμός που τελέστηκε από τον πατέρα Κιούλο Νεκτάριο. Στη συνέχεια τα τρία χορευτικά τμήματα των παιδιών παρουσίασαν ένα δείγμα των χορευτικών τους ικανοτήτων υπό την καθοδήγηση του δασκάλου τους ΚΟΥΚΟΥΡΑΒΑ Κωνσταντίνου. Με την λήξη της επίδειξης ακολούθησε δεξίωση με πλούσιο μπουφέ.

Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους, από τον Όμιλο Κυριών Φίλων Αστυνομίας Πειραιά η Πρόεδρος κα. ΡΟΥΣΣΟΥ Όλγα και η Υπεύθυνη Δημοσίων Σχέσεων κα. ΠΕΤΡΙΔΟΥ Μίλτα, ο Πρόεδρος Ομίλου Φίλων Αστυνομίας Δυτικής Αττικής κ. Μαθιουδάκης Ιωάννης, από την Διεθνή Ένωση Αστυνομικών Πειραιά ο Πρόεδρος κ. Μπαζάκος Σταύρος και ο Αντιπρόεδρος κ. Στρατουδάκης Εμμανουήλ, από την Λέσχη Αστυνομικών Πειραιά ο Αντιπρόεδρος κ. Παπαχρήστος Ιωάννης και ο Ταμίας κ. Ανδουτσόπουλος Γεώργιος, καθώς και πολλοί συνάδελφοι.

Ως Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Πειραιά, θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε θερμά το διοικητικό συμβούλιο του Ομίλου Κυριών Φίλων Αστυνομίας Πειραιά για την καθοριστική συμβολή τους εδώ και χρόνια στην λειτουργία της σχολής χορού της Διεύθυνσης Αστυνομίας Πειραιά για τα τέκνα των συναδέλφων μας. Δεσμευόμαστε δε ότι η Ένωση θα σταθεί αρωγός σε κάθε δράση που σκοπό της θα έχει το κοινό καλό των συναδέλφων μελών μας και των οικογενειών τους.

Ενημερωτικά, για όσους ενδιαφέρονται, τα μαθήματα στην εν λόγω σχολή χορού είναι δωρεάν και μπορούν να εγγραφούν όσοι επιθυμούν.

Ευχόμαστε σε όλους Καλή και Δημιουργική Χρονιά !!!

 

http://skaythess.gr

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis