Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
13:00 | 18/09/2015

Έπεσε στην παγίδα των αστυνομικών που τον περίμεναν σε ένα από τα σημεία που "χτυπούσε" συνήθως - Εκτός από τις επιθέσεις σε γυναίκες, έκλεβε και πετρέλαιο από αυτοκίνητα - Είχε συλληφθεί και στο παρελθόν για παρόμοια αδικήματα.

Ο λόγος για έναν 21χρονο ρομά από το Πυρί Θηβών, ο οποίος τον τελευταίο καιρό είχε γίνει ο πονοκέφαλος για τους αστυνομικούς της περιοχής.

Ο νεαρός χτυπούσε σε σημεία, όπως οι στάσεις λεωφορείων, όπου πλησίαζε ανυποψίαστες γυναίκες και άρπαζε τσάντες ή χρυσαφικά από το λαιμό τους.

Χθες βράδυ όμως έπεσε στην παγίδα των αστυνομικών, που παρακολουθούσαν τη στάση κοντά στο Πυρί. Ο νεαρός άρπαξε την τσάντα από μια 32χρονη και έτρεξε για να φύγει.

Οι αστυνομικοί του Τμήματος Ασφαλείας Θηβών όμως τον πρόλαβαν και παρά τη σθεναρή αντίσταση που προέβαλε κατάφεραν να του περάσουν χειροπέδες.

Όπως προέκυψε ότι ο νεαρός ρομά, από τις αρχές Αυγούστου εμπλέκεται σε 11 επιπλέον τουλάχιστον κλοπές και συγκεκριμένα:

  • Πρωινές ώρες της 07-08-2015, στη στάση του ΚΤΕΛ Πυρίου Θηβών, προσέγγισε αιφνιδιαστικά 53χρονη αλλοδαπή και της απέσπασε μία χρυσή αλυσίδα λαιμού, αξίας (200) ευρώ.
  • Απογευματινές ώρες της 14-09-2015, επίσης στη στάση του ΚΤΕΛ Πυρίου Θηβών, προσέγγισε αιφνιδιαστικά 57χρονο ημεδαπό και του απέσπασε μία χρυσή αλυσίδα λαιμού με σταυρό, αξίας (150) ευρώ.     
  • Το χρονικό διάστημα από 20-08 έως και 14-09-2015, σε περιοχή της Θήβας, διέπραξε συνολικά εννέα (9) κλοπές πετρελαίου, από δύο σταθμευμένα Ι.Χ.Φ. αυτοκίνητα, κατά τις οποίες αφαίρεσε τμηματικά πάνω από (500) λίτρα πετρελαίου.

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο 21χρονος έχει συλληφθεί και στο παρελθόν, για διάπραξη παρόμοιων αδικημάτων.

http://www.lamiareport.gr

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis