Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
20:32 | 13/01/2016

Μέρα-μεσημέρι πωλούσε «σκληρά» ναρκωτικά στην πόλη των Χανίων ένας 46χρονος διακινητής, που συνελήφθη επ' αυτοφώρω την στιγμή που προμήθευε ποσότητα ηρωίνης σε μια 32χρονη τοξικομανή! Το λημέρι του εντοπίστηκε σε ένα ενοικιαζόμενο δωμάτιο στον Πλατανιά.

Οι άνδρες της Δίωξης Ναρκωτικών παρακολουθούσαν από απόσταση τον ύποπτο, καθώς είχαν λάβει πληροφορίες για την παράνομη δραστηριότητά του. Όταν τον είδαν να κάνει αλισβερίσι μέσα στο Ι.Χ. αυτοκίνητό του με τη νεαρή γυναίκα, τους πέρασαν χειροπέδες και βρήκαν πάνω στον 46χρονο 7,25 γραμμάρια ηρωίνης και τα χρήματα που είχε εισπράξει από την 32χρονη, στις τσέπες της οποίας βρέθηκε η ποσότητα που αγόρασε.

Όταν διαπιστώθηκε ότι ο 46χρονος είχε νοικιάσει χώρο σε συγκρότημα ενοικιαζομένων διαμερισμάτων σε περιοχή του Δήμου Πλατανιά, οι αστυνομικοί έκαναν έρευνα και βρήκαν μέσα άλλα 62 γραμμάρια ηρωίνης σε μορφή «βράχου» μαζί με μια ζυγαριά ακριβείας. Τα ναρκωτικά κατασχέθηκαν μαζί με το αυτοκίνητο του δράστη, που παραπέμφθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Χανίων μαζί με την 32χρονη και τους ασκήθηκε δίωξη κατά περίπτωση για αγορά, κατοχή και διακίνηση ναρκωτικών.

 

http://www.protothema.gr/

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis