Έπιασε τη γυναίκα του γυμνή με τον εραστή της και τους σκότωσε και τους δυο!

ΣΤΗ ΝΕΑ ΥΟΡΚΗ
Έπιασε τη γυναίκα του γυμνή με τον εραστή της και τους σκότωσε και τους δυο!

 

Το παράνομο ζευγάρι έκανε σεξ στο αυτοκίνητο στο πάρκινγκ του χώρου όπου εργάζονταν και ο απατημένος σύζυγος τους έπιασε στα πράσα

Η ανακάλυψη του γυμνού πτώματος ενός άντρα έξω από κτήριο στο Μπρούκλιν της Νέας Υόρκης, οδήγησε την αστυνομία στην άκρη του νήματος διπλής δολοφονίας, που ήταν μια ερωτική απιστία!


Το πτώμα του 35χρονου Ζερόμ Μπάρετ, που εντοπίστηκε την Τετάρτη με πολλαπλές μαχαιριές ήταν το κομμάτι από το «παζλ» που έλειπε για να αποκαλυφθεί το μυστήριο πίσω από ένα ακόμα πτώμα, μιας γυναίκας αυτή τη φορά που είχαν εντοπίσει οι αρχές νωρίτερα την ίδια μέρα και ήταν επίσης γυμνή.

Όπως αποδείχθηκε τελικά, επρόκειτο για ζευγάρι παράνομων εραστών και δράστης της διπλής δολοφονίας ήταν ο απατημένος σύζυγος. 

Ο 48χρονος άντρας μάλιστα φαίνεται πως έπιασε στα πράσα το παράνομο ζευγάρι να κάνουν σεξ σε αυτοκίνητο παρκαρισμένο έξω από το χώρο εργασίας τους, καθώς οι δυο τους ήταν συνάδελφοι.

Το ένα από τα θύματα, αν και βαριά τραυματισμένο, κατάφερε να βγει από το αυτοκίνητο και να καταρρεύσει όμως λίγο αργότερα έξω από συγκρότημα κατοικιών και γι΄αυτό οι αρχές καθυστέρησαν να εξιχνιάσουν την υπόθεση. 

protothema.gr