Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
14:44 | 31/07/2017

Αρκεί βέβαια να βρει τον χρόνο ανάμεσα σε όλες τις συνέχειες του «Avatar» που έχει προγραμματίσει.

Τον περασμένο Ιανουάριο έγινε γνωστό πως ο James Cameron είχε κάνει ορισμένες προσπάθειες ώστε να ανακτήσει τα πνευματικά δικαιώματα του«Εξολοθρευτή» που έκανε παγκοσμίως γνωστό τον Arnold Schwarzenegger. «Νομίζω πως είναι ευρέως γνωστό ότι δεν έχω σε ιδιαίτερη εκτίμηση τις ταινίες που έγιναν αργότερα» σχολίασε ο σκηνοθέτης στο News.com.au.

AP/JOEL RYAN

Ο Cameron δεν μάσησε τα λόγια του για τις συνέχειες του «Εξολοθρευτή».

Remaining Time-0:23

Fullscreen
Unmute
 

«Τις στήριξα κάθε φορά για τον Arnold, επειδή είναι κοντινός φίλος. Είναι φίλος μου εδώ και 33 χρόνια, οπότε πάντοτε ήμουν υποστηρικτικός και ποτέ πολύ αρνητικός. Αλλά [εκείνες οι ταινίες] δε μου κάνουν για διάφορους λόγους» συμπλήρωσε ο Cameron. Συνεχίζοντας, ο σκηνοθέτης εξήγησε πως «η ερώτηση είναι εάν το franchise έχει κλείσει τον κύκλο του ή εάν μπορεί να φρεσκαριστεί», εξηγώντας στη συνέχεια πως οι ραγδαίες τεχνολογικές εξελίξεις των τελευταίων ετών – όπως η ευρεία χρήση των drones και η ανάπτυξη της τεχνητής νοημοσύνης – μπορεί να καθιστούν το franchise επιστημονικής φαντασίας «ξεπερασμένο».

Στη συνέντευξη, ο σκηνοθέτης δήλωσε πως βρίσκεται σε διαπραγματεύσεις με τονDavid Ellison – ο οποίος κατέχει τα πνευματικά δικαιώματα του franchise σε παγκόσμιο επίπεδο – ώστε να του επιστραφούν τα σχετικά δικαιώματα βάσει της αμερικάνικης νομοθεσίας. Καταλήγοντας, ο Cameron αποκάλυψε πως συζητά το ενδεχόμενο μιας νέα τριλογίας, η οποία θα αποτελεί και ένα ριμέικ της σειράς. Βέβαια, μετά την πρόσφατη ανακοίνωση για τις επόμενες ταινίες «Avatar», ο πολυβραβευμένος σκηνοθέτης ίσως δυσκολευτεί να βρει χρόνο να αφοσιωθεί σε ένα τόσο φιλόδοξο εγχείρημα.

clickatlife.gr

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis