Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
18:47 | 12/11/2021

Αλλαγές ως προς την λειτουργία των σούπερ μάρκετ αναμένεται να ανακοινώσει, σύμφωνα με πληροφορίες, το υπουργείο Ανάπτυξης λόγω της έξαρσης της πανδημίας του κορονοϊού.

 

Όπως μεταδίδει η ΕΡΤ, αναμένεται να επανέλθει το μέτρο της εισόδου ενός ατόμου ανά εννέα τετραγωνικά μέτρα. Σημειώνεται ότι αυτή τη στιγμή επιτρέπεται ένα άτομο ανά δύο τετραγωνικά μέτρα.

Ο ΕΟΔΥ ανακοίνωσε σήμερα ότι επιβεβαιώθηκαν 6.862 νέα κρούσματα, 55 θανάτους το τελευταίο 24ωρο και 508 διασωληνωμένους ασθενείς με κορονοϊό.

Η συζήτηση για τα rapid test

Σημειώνεται ότι σύμφωνα με πληροφορίες που μεταδόθηκαν νωρίτερα, έχει γίνει συζήτηση τόσο στο Μέγαρο Μαξίμου, όσο και με εκπροσώπους του κλάδου και σχετικά με το να απαιτείται rapid test για τους ανεμβολίαστους προκειμένου να μπαίνουν για να πραγματοποιούν τις αγορές τους.

Όπως είπε ο υπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων, Άδωνις Γεωργιάδης «έχει συζητηθεί το ενδεχόμενο για rapid test στα σούπερ μάρκετ και εξετάζεται, αλλά έχει προβλήματα. Το πρώτο πρόβλημα είναι ότι ορισμένοι συμπολίτες μας που δεν θα κάνουν ούτε rapid test και δεν μπορείς να τους στερήσεις το δικαίωμα πρόσβασης σε βασικά αγαθά, είναι πολύ σκληρό. Και το δεύτερο είναι ότι το συγκεκριμένο μέτρο έχει και πρακτικά προβλήματα, όπως οι ουρές που θα σχηματιστούν έξω από σούπερ μάρκετ σε ώρες αιχμής».

Πηγή:  enikos.gr

 

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis