Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
08:14 | 25/12/2014

 

Δεν υπάρχει αμφιβολία ότι οι εκλογές είναι πλέον προ των πυλών. Η επίσημη ανακοίνωσή τους απομένει. Πολλά τα σημάδια που οδηγούν στο συμπέρασμα. Ένα απ΄ αυτά που αφορά στον χώρο της Άμυνας είναι ότι οι βουλευτές τις τελευταίες μέρες θυμούνται όλο και συχνότερα τους στρατιωτικούς.

Ο Θανάσης Πλεύρης για παράδειγμα βουλευτής της Α’ Αθηνών ,όπου και θα διεκδικήσει ψήφο, επαναφέρει το θέμα της βαθμολογικής εξέλιξης των ΕΜΘ. Σε ερώτησή του προς τον ΥΕΘΑ Νίκο Δένδια αναφέρει:

“Βασικό αίτημά των Εθελοντών Μακράς Θητείας (ΕΜΘ) είναι η βαθμολογική εξέλιξή τους όπως των εθελοντριών του Ν705/1977 και των εθελοντών οπλιτών συνάδελφων που προσλαμβάνονταν έως το 1989. Ουσιαστικά το αίτημά τους μπορεί να χαρακτηρισθεί καθαρά ηθικό και όχι οικονομικό.
Ερωτάσθε,
Προτίθεστε να προχωρήσετε στη βαθμολογική εξέλιξη των ΕΜΘ όπως των εθελοντριών του Ν705/1977 και των εθελοντών;”

Πόσες ερωτήσεις έχουν τεθεί για το θέμα; Έχουμε χάσει τον λογαριασμό. Γιατί δεν επιλύεται αφού δεν έχει κόστος; Γιατί δεν θέλουν οι Αρχηγοί .Και δεν το λέμε εμείς . Το λέει και βουλευτής . Ο Βασίλης Οικονόμου ,ανεξάρτητος βουλευτής σε συνέντευξή του στο Onalert.gr είχε πει:


onalert.gr

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis