Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
21:55 | 09/02/2015

 

Πρόκειται για τον συνεργάτη της "Σαμιακής Γνώμης'' δημοσιογράφο Γιάννη Νέγρη, ο οποίος το μεσημέρι μισή ώρα πριν τελειώσει την ενημερωτική του εκπομπή, στον ραδιοφωνικό σταθμό 2000 Fm 99,8 και αφού είχε τελειώσει την τηλεφωνική συνέντευξη που είχε με τον Γιώργο Αυτιά, δέχθηκε επίθεση από δύο άτομα μέσα στο στούντιο του ραδιοφώνου.

Συγκεκριμένα την στιγμή εκείνη 13:30, ξαφνικά άνοιξε η πόρτα του στούντιο και μπήκε μέσα ένας μεσήλικας, όπου χωρίς να πει καμία κουβέντα, άρχισε να γρονθοκοπεί στο κεφάλι τον Γιάννη Νέγρη μπροστά, στην έκπληκτη ηχολήπτρια του σταθμού!

Ο δημοσιογράφος προσπαθώντας να προστατευθεί από τα χτυπήματα, άρχισε να φωνάζει για βοήθεια.
Τότε ήταν που, σύμφωνα πάντα με το i-samos, μπήκε στο στούντιο και δεύτερο νεαρό άτομο, άρχισε και εκείνος να τον γρονθοκοπεί λεγοντάς του πως θα τον σκοτώσει που τολμά και φωνάζει την αστυνομία!

 

Παράλληλα άρχισαν να πετούν ό,τι έβρισκαν μπροστά τους, προκαλώντας ζημιές μέσα στο στούνιο, σπάζοντας υπολογιστές και άλλα αντικείμενα!
Οι δύο άντρες έφυγαν χωρίς να συλληφθούν, ενώ σύμφωνα με το i-samos η Αστυνομία επιλήφθηκε μετά από 1,5 ώρα, όπου αστυνομικοί της πήγαν στο νοσοκομείο του νησιού, για να πάρουν κατάθεση από το θύμα...

Αυτή τη στιγμή ο νοσηλεύεται και κάνει εξετάσεις...
Όπως ανέφερε ο ίδιος δέχθηκε πάνω από 80 χτυπήματα στο κεφάλι και στον αυχένα.

Οι δράστες ίσως να εμπλέκονται σε κάποιες από τις υποθέσεις που ερευνά ο δημοσιογράφος, σύμφωνα με μαρτυρίες.
Πάντως έχει βγει ένταλμα σύλληψης και για τους δύο άντρες, στο πλαίσιο του αυτοφώρου...

Πηγή: i-samos

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis