Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
15:17 | 08/02/2015

 

Κρεμασμένοι στα σκοινιά υποδέχθηκαν τον ΓΕΠΣ Αντσιτράτηγο Μανώλα οι Καταδρομείς στο ΚΕΑΠ …Αλλά δεν μάσησε και τους έβγαλε όλους έξω με όλο τον εξοπλισμό !

Μαζέψτε τα  και βγείτε άπαντες  έξω ήταν η διαταγή του  ,δεν καταλάβανε  ούτε από κρύο ,ούτε από καιρό και ζήτησε να δει τα πάντα …Εξοπλισμό ,όπλα ,ατομικό και ομαδικό οπλισμό ,οχήματα και οπλομηχανήματα ! Στο τέλος ζήτησε την εκτέλεση των βολών με όλα τα διαθέσιμα όπλα και ειδικές  βολές από τα ατομικά όπλα και πιστόλια !

6-24

Σκληρός αλλά δίκαιος  ο Γενικός Επιθεωρητής λένε οι κατέχοντες  μετά την επιθεώρηση της 1ης Ταξιαρχίας Καταδρομών -Αλεξιπτωτιστών, αλλά και το ΚΕΑΠ όπως και την Μοίρες Β΄,Δ΄και Ε” ,αναχώρησε με το έχει καλώς στην αναφορά του  προς το ΓΕΣ  χαμογελώντας κάτω από τα μουστάκια του ! 

11-9

Το διάστημα από 03 έως 05 Φεβρουαρίου 2015, ο Γενικός Επιθεωρητής Στρατού Αντιστράτηγος κ. Αναστάσιος Μανώλας, επιθεώρησε Μονάδες και  Ανεξάρτητες Υπομονάδες του Στρατού Ξηράς.

8-19

Ειδικότερα ο κ. ΓΕΠΣ επισκέφθηκε το Στρατηγείο και Μονάδες της Ιης  Μεραρχίας Πεζικού, το Στρατηγείο της 1ης Ταξιαρχίας Καταδρομών-  Αλεξιπτωτιστών και το Κέντρο Εκπαίδευσης Ανορθόδοξου Πολέμου και επιθεώρησε τη Β΄, τη Δ΄ καθώς και την Ε΄ Μοίρα Καταδρομών.

5-31

 

10-8

veteranos.gr
Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis