Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
20:51 | 01/02/2020

Σχέδιο προκήρυξης για μεγάλη ένοπλη επίθεση στο λιμάνι του Πειραιά που σχετίζεται με την εταιρεία Cosco φαίνεται να ανακάλυψε – όπως αποκαλύπτει «Το Βήμα της Κυριακης» – η ΕΛ.ΑΣ. στη συνέχεια έρευνας για τη δράση της Πόλας Ρούπα αλλά και της 28χρονης συνεργού της.

Πρόκειται για την ίδια γυναίκα που συνελήφθη προ τριών ημερών στην Αγία Παρασκευή να μεταφέρει βαρύ οπλισμό, μαζί με τον 32χρονο, γνωστό και ως «Τοξοβόλο», που είχε καταδικασθεί για συμμετοχή σε ληστεία στο Βελβεντό. Με βάσιμες υπόνοιες της ΕΛ.ΑΣ. ότι θα οργάνωναν μία νέα ένοπλη ομάδα που θα αναβίωνε τμήμα των «Πυρήνων» που είχε συσχετισθεί με ληστείες, με βομβιστικές επιθέσεις και είχε επιχειρηθεί να συνδεθεί με τη βομβιστική επίθεση στο εμπορικό κέντρο Mall, στις αρχές του 2013.

Κι όλα αυτά όταν φαίνεται άλλα ηγετικά μέλη της ίδιας οργάνωσης που έχουν αποφυλακισθεί να ασχολούνται με το «επιχειρείν», να συνεργάζονται με εμπόρους καυσίμων αλλά και να σκοπεύουν να ανοίξουν εστιατόριο στην περιοχή του Πειραιά!

-Πώς βρέθηκε η σχεδόν πλήρης προκήρυξη που θα στελνόταν μετά από ένοπλη επίθεση

-Τι αναφέρεται στο κείμενο για την Cosco και την Ένωση Εφοπλιστών

– Ποιες είναι οι εκτιμήσεις των διωκτικών αρχών για την ενεργοποίηση ένοπλων ομάδων με την ανάληψη της κυβέρνησης από τη ΝΔ

– Πώς έγινε η προσέγγιση για την κοινή δράση της 28χρονης και του «Τοξοβόλου» που συνελήφθησαν στην Αγία Παρασκευή.

Διαβάστε περισσότερα στο αποκαλυπτικό ρεπορτάζ του Βασίλη Λαμπρόπουλου στο Βήμα της Κυριακής

Πηγή:  tovima.gr

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis