Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
18:59 | 02/08/2015

Με την αδιαμφισβήτητη έκρηξη των μεταναστευτικών ροών και την ένταση των προβλημάτων που αυτές που δημιουργούν σε σημείο που να παραδέχεται η Κυβέρνηση ότι το πρόβλημα την υπερβαίνει, η ΠΟ.ΣΥ.ΦΥ. επαναφέρει το πάγιο αίτημα για ενίσχυση με ανθρώπινο δυναμικό των υπηρεσιών συνοριακής φύλαξης.

Ακολουθεί το ενημερωτικό δελτίο της Ομοσπονδίας:

Στα πλαίσια επαφών της Ομοσπονδίας μας με τα πολιτικά κόμματα, κλιμάκιο χθες στην βουλή,συναντήθηκε με τον Πρόεδρο της αξιωματικής αντιπολίτευσης κ. Ευάγγελο Μεϊμαράκη παρουσίακαι της βουλευτή της Νέας Δημοκρατίας του νομού Καστοριάς κυρίας Μαρίας Αντωνίου.
Η Π.Ο.ΣΥ.ΦΥ. επέδωσε στον πρόεδρο της Νέας Δημοκρατίας σχετικό υπόμνημα που αποτυπώνει τις θέσεις, τις προτάσεις και τις διεκδικήσεις της Ομοσπονδίας.
Ειδικότερα, συζητήθηκε το μεταναστευτικό όπως έχει διαμορφωθεί σήμερα. Κοινός τόπος η άμεση αντιμετώπισή του στα πλαίσια της ασφάλειας της κοινωνίας μέσα από ένα οργανωμένο πλαίσιο διαχείρισης από τους σχετικούς φορείς. Η Ομοσπονδία κατέθεσε την αναγκαιότητα προσλήψεων συνοριακών φυλάκων σε νησιά και Έβρο άμεσα, προκειμένου να αντιμετωπισθούν σε πρώτη φάση οι μεταναστευτικές ροές αλλά και η διαχείριση των εισερχομένων παράνομων αλλοδαπών. Παράλληλα επεσήμανε πως Υπηρεσίες Συνοριακής Φύλαξης στα νησιά μένουν αδρανείς καθόσον εδώ και χρόνια εκκρεμούν σχετικές προσλήψεις συνοριακών φυλάκων.
Τέλος επεσήμανε, πως κάθε ενέργεια επιπρόσθετης συρρίκνωσης - με κάθε μορφή- των εισοδημάτων των αστυνομικών από τη νέα μνημονιακή πολιτική, θα βρει ιδιαίτερες αντιστάσεις από το συνδικαλιστικό κίνημα, καθόσον οι ένστολοι έως τώρα με τις περικοπές στα εισοδήματά τους έχουν προσφέρει ιδιαίτερα στο να σταθεί η χώρα όρθια.

ΓΙΑ ΤΟ ΔΣ

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣΟ ΓΕΝ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ
ΧΑΡΕΛΑΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣΠΑΝΤΕΛΙΔΗΣ ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΣ
Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis