Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
19:59 | 21/04/2015

Σε οικογενειακή υπόθεση είχαν αναγάγει την κατοχή και την διακίνηση ναρκωτικών τρεις συγγενείς οι οποίοι έπεσαν ο ένας μετά τον άλλο στα χέρια των αστυνομικών της Δίωξης Ναρκωτικών στην περιοχή της Σπολάιτας στην δημοτική ενότητα Νεάπολης του δήμου Αγρινίου!

Κατά την έρευνα που έγινε στα σπίτια των τριών ανδρών ηλικίας 44, 46 και 35 χρόνων, σε αυτό του 44χρονου βρέθηκε μικροποσότητα ακατέργαστης κάνναβης και σε αυτό του 35χρονου εντοπίστηκαν 0,6 του γραμμαρίου ηρωίνης και μικροποσότητα ακατέργαστης κάνναβης. Όμως, ο 46χρονος έκρυβε σε διάφορα σημεία του σπιτιού του μικροποσότητα ηρωίνης, δέκα δενδρύλλια κάνναβης, αλλά και 56 κροτίδες που του είχαν… ξεμείνει από το Πάσχα. Και οι τρεις συνελήφθησαν και οδηγούνται σήμερα στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αγρινίου.

Με κροτίδες που δεν καταναλώθηκαν το Πάσχα συνελήφθη από αστυνομικούς της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ. στο 1ο χιλιόμετρο της εθνικής οδού Πρέβεζας – Ηγουμενίτσας ένας 59χρονος. Στο πορτ μπαγκάζ του αυτοκινήτου που επέβαινε, οι αστυνομικοί βρήκαν και κατάσχεσαν 50 κροτίδες και τον οδήγησαν στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Πρέβεζας για παράβαση της νομοθεσίας περί βεγγαλικών.

Πηγή:trelokouneli.gr

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis