Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
08:29 | 22/04/2017

Το χρονικό διάστημα από 23 Μαρτίου έως 5 Απριλίου, πραγματοποιήθηκαν οι αγώνες των Στρατιωτικών Σχολών ΕΔ και ΣΑ για το έτος 2017, στους οποίους συμμετείχε για πρώτη φορά και η ομάδα σπουδαστών του Παραρτήματος της Σχολής Πυροσβεστών της Πυροσβεστικής Ακαδημίας στην Πτολεμαΐδα.

Αξιόλογη εμφάνιση με συγκομιδή πέντε μεταλλίων, πραγματοποίησαν οι ομάδες κλασσικού αθλητισμού, καλαθοσφαίρισης, αντισφαίρισης, κολύμβησης και σκάκι της Πυροσβεστικής Ακαδημίας.

Συγκεκριμένα διακρίθηκαν από την ομάδα στίβου ο Δοκ. Ανθγος Στώικος Θωμάς, ο οποίος κατέκτησε δύο μετάλλια, ένα χρυσό στο ανώμαλο δρόμο 8000χλμ και ένα χάλκινο στα 1500μ. Επίσης χάλκινα μετάλλια κατέκτησαν στη σφαιροβολία ο Δοκ. Ανθγός Αγρανιώτης Ζαχαρίας και στο μήκος ο Δοκ. Πυροσβέστης Παπανικολάου Νικόλαος. Επίσης από την ομάδα αντισφαίρισης ο Δοκ. Ανθγος Ζαφειρόπουλος Σπυρίδων κατέκτησε την τρίτη θέση στο μονό και χάλκινο μετάλλιο.

Την τέταρτη θέση απέσπασαν η ομάδα του διπλού αντισφαίρισης, αγωνιζόμενη στο μικρό τελικό της διοργάνωσης, αποτελούμενη από τους Δοκ. Ανθγους Ζαφειρόπουλο Σπ. και Κωστάκη Γαβριήλ, ο Δοκ. Ανθγος Αντωνίου Δημήτριος στο σκάκι ο Δοκ. Ανθγος Σπυρόπουλος Ευάγγελος στο τριπλούν, ενώ συμμετοχές στους τελικούς των αγωνισμάτων τους, είχαν οι Δοκ. Ανθγοί που συγκροτούσαν τις ομάδες της κολύμβησης και του στίβου. Υπεύθυνος Αξιωματικός Αθλητισμού που είχε την εποπτεία των αθλητικών ομάδων της Πυροσβεστικής Ακαδημίας ήταν ο Πυραγός Καρρές Σταύρος

Τις τελετές έναρξης, λήξης και τους αγώνες τίμησαν με την παρουσία τους ο Συντονιστής Υποστήριξης Υποστράτηγος ΠΣ Ιωάννης Ράμφος, ο Διοικητής της Πυροσβεστικής Ακαδημίας Αρχιπύραρχος Σπυρίδων Βαρσάμης, ο Διοικητής της Σχολής Ανθυποπυραγών Αντιπύραρχος Δημήτριος Καλιανιώτης καθώς και Αξιωματικοί της Πυροσβεστικής Ακαδημίας και αντιπροσωπείες Δοκίμων Ανθυποπυραγών.

Ο Διοικητής της Πυρ/κής Ακαδημίας, συνεχάρη όλους τους Δοκ. Ανθγους και Δοκ. Πυροσβέστες για τη συμμετοχή τους και τις διακρίσεις τους στους αγώνες, τονίζοντας τη σημασία του «ευ αγωνίζεσθαι».

Φωτογραφία του χρήστη Πυροσβεστικό Σώμα Ελλάδας.

Φωτογραφία του χρήστη Πυροσβεστικό Σώμα Ελλάδας.

Φωτογραφία του χρήστη Πυροσβεστικό Σώμα Ελλάδας.

Φωτογραφία του χρήστη Πυροσβεστικό Σώμα Ελλάδας.

Φωτογραφία του χρήστη Πυροσβεστικό Σώμα Ελλάδας.

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis