Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
17:33 | 15/08/2021

Η αιμοστατική γάζα Chito-SAM™ 100 του οίκου SAM Medical Αμερικής, που περιλαμβάνεται στη συλλογή προϊόντων της NEOMED,  είναι σχεδιασμένη για να σταματάει γρήγορα τις δυνητικά θανατηφόρες αιμορραγίες.

Η αιμοστατική γάζα Chito-SAM™ είναι απλή στη χρήση, εξαιρετικά αποτελεσματική και ασφαλής. Το αιμοστατικό επίθεμα Chito-SAM™ είναι ένα καινοτομικό προϊόν που λειτουργεί ανεξάρτητα απο το φυσιολογικό μηχανισμό αιμόστασης του ανθρώπινου σώματος, έτσι ώστε να προσφέρει τοπική αιμόσταση. Σε αντίθεση με άλλα αιμοστατικά προϊόντα, το Chito-SAM δεν είναι κάποιο προπηκτικό παράγωγο που εμπλέκει ή διεγείρει τη φυσιολογική πήξη του αίματος, καθιστόντας απόλυτα ασφαλής τη χρήση του και ελαχιστοποιώντας τον κίνδυνο εμβολής.

Το αιμοστατικό επίθεμα Chito-SAM είναι κατασκευασμένο απο 100% καθαρό Chitosan, ένα φυσικό πολυσακχαρίτη που προέρχεται απο θαλλάσια όστρακα. Ανεξάρτητες μελέτες έχουν παρουσιάσει αποτελέσματα που δείχνουν ότι το Chito-SAM έχει 25% καλύτερα αποτελέσματα συγκριτικά με άλλους αιμοστατικούς επίδεσμους.

Η αιμοστατική γάζα Chito-SAM™ 10x10cm είναι συσκευασμένη σε πρακτική συσκευασία που ανοίγει εύκολα με το ένα χέρι, ενώ καταλαμβάνει ελάχιστο χώρο μέσα στα φαρμακεία Α' βοηθειών.

Δείτε περισσότερα για τη συγκεκριμένη γάζα εδώ

Neomed logo

 

 

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis