Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
13:59 | 28/10/2019

Για ακόμη μια χρονιά, ανήμερα της εθνικής μας επετείου της 28ης Οκτωβρίου οι πιλότοι της Ομάδας Ζευς μας κάνουν να κρατάμε ψηλά το κεφάλι, με αίσθημα εθνικής υπερηφάνειας.

Η Ομάδα Αεροπορικών Επιδείξεων Μεμονωμένου Αεροσκάφους F-16 βρίσκεται για ακόμη μια φορά στη Θεσσαλονίκη για να συμμετάσχει στον εορτασμό και να αποτίσει φόρο τιμής στους αγωνιστές του '40.

xrhstakhs.jpg

Αφηγητής της σημερινής παρουσίασης της ομάδας Ζευς είναι ο Υποσμηναγός Μανώλης Χρηστάκης, ενώ ο πιλότος του F16 που εντυπωσιάζει με τους ελιγμούς του στον ουρανό της Θεσσαλονίκης είναι ο Επισμηναγός Δημήτριος Βολακάκης, με περισσότερες από 1.500 ώρες πτήσης.

Zeys.png

Στο μήνυμά του προς τους επισήμους αλλά και τους πολίτες που συγκεντρώθηκαν στην παραλιακή λεωφόρο της Θεσσαλονίκης, ο πιλότος Δημήτριος Βολακάκης είπε:

"Τούτος δω ο λαός δεν γονατίζει, παρά μόνο μπροστά στους νεκρούς του.

Χρόνια πολλά Θεσσαλονίκη- Χρόνια πολλά Μακεδονία- Χρόνια Πολλά Ελλάδα"

Στη συνέχεια ακούστηκε ο Εθνικός Ύμνος της χώρας μας και ο ιπτάμενος της ομάδας Ζευς συνέχισε τους ελιγμούς με το μαχητικό αεροσκάφος F16.

"Κύριε Επισμηναγέ, ο ελληνικός λαός είναι υπερήφανος για τις Ένοπλες Δυνάμεις, για την Πολεμική μας αεροπορία" τόνισε από την πλευρά του στο μήνυμά του ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Προκόπης Παυλόπουλος και πρόσθεσε: "Αποδεικνύετε καθημερινά ότι τα φτερά των αεροσκαφών σας είναι προέκταση της ψυχής σας, της ψυχής του λαού μας και του Έθνους μας".

 
 
 
 

thestival.gr

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis