Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
23:05 | 19/04/2022

Απίστευτο περιστατικό σημειώθηκε την Κυριακή στο χωριό του Κοιλιωμένου, όπου ένας αλλοδαπός επιτέθηκε με βάναυσο τρόπο κατά αστυνομικών όταν οι τελευταίοι πήγαν σε κλήση που είχαν δεκτή για τον ξυλοδαρμό σε βάρος ημεδαπής.

Σύμφωνα με πληροφορίες, την Κυριακή το μεσημέρι ενημερώθηκε η αστυνομία Ζακύνθου για τον ξυλοδαρμό ημεδαπής στο χωριό του Κοιλιωμένου από νεαρό αλλοδαπό.

Στο σημείο έσπευσαν δυο αστυνομικοί της ΟΠΚΕ Ζακύνθου για να επιληφθούν την υπόθεση. Μόλις ο αλλοδαπός είδε τους δύο αστυνομικούς να φθάνουν στο σπίτι, όχι μόνο δεν ηρέμησε αλλά τους επιτέθηκε με αποτέλεσμα να τους φέρει σοβαρά χτυπήματα τόσο στο πρόσωπό όσο και στο σώμα. 

Το συμβάν προκάλεσε την κινητοποίηση των αστυνομικών δυνάμεων στην ευρύτερη περιοχή ενώ οι δύο αστυνομικοί μετεφέρθηκαν στο Γενικό Νοσοκομείο Ζακύνθου, όπου παρέμειναν προληπτικά για 24 ώρες ενώ ο νεαρός συνελήφθη.

Τέλος, ο αλλοδαπός καταδικάστηκε σε 32 μήνες φυλάκιση με αναστολή ενώ τους επιβλήθηκαν περιοριστικοί όροι και χρηματικό πρόστιμο 3000 ευρώ.

ermisnews.gr

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis