Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
10:44 | 14/01/2016

Το ήδη πλούσιο παρελθόν τους στις διαρρήξεις... εμπλούτισαν ακόμη περισσότερο δυο ανήλικα παιδιά, που κατάφεραν μέσα σε ένα μήνα να εισβάλλουν σε 18 καταστήματα στις Σέρρες, ενώ απέτυχαν να τρυπώσουν σε άλλα δυο! Μάλιστα, συνελήφθησαν μετά από έξι απανωτές διαρρήξεις που έκαναν σε μια νύχτα!

Οι δύο ανήλικοι εντοπίστηκαν σε περιοχή των Σερρών από άνδρες της Ασφάλειας, έχοντας μαζί τους ένα διαρρηκτικό εργαλείο και μικρό χρηματικό ποσό. Καθώς είχαν και οι δυο απασχολήσει τις αρχές στο παρελθόν για κλοπές, ξεκίνησε έρευνα που αποκάλυψε ότι είχαν μόλις παραβιάσει έξι καταστήματα και είχαν κλέψει γύρω στα 920 ευρώ και ηλεκτρονικές συσκευές!

Στην πορεία της προανάκρισης, διαπιστώθηκε ότι οι δράστες ηλικίας 16 και 17 χρόνων είχαν διαρρήξει άλλα 12 μαγαζιά και είχαν διαπράξει δυο απόπειρες, με τη συνολική τους λεία να φτάνει σε μετρητά τα 5.500 ευρώ και διάφορες ηλεκτρονικές συσκευές και εμπορεύματα αξίας άνω των 2.500 ευρώ. Οι ανήλικοι οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Σερρών που τους άσκησε δίωξη για διακεκριμένες κλοπές, ενώ ερευνάται η  συμμετοχή τους και σε άλλες.

 

 

http://www.protothema.gr/

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis