Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
22:44 | 17/12/2014

Διάρρηξη πρατηρίου υγρών καυσίμων η οποία διαπράχθηκε τη Δευτέρα (15/12/2014) εξιχνίασαν αστυνομικοί της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Αλεξανδρούπολης.

Για την κλοπή ταυτοποιήθηκαν τα στοιχεία ενός 17χρονου, σε βάρος του οποίου σχηματίσθηκε δικογραφία για κλοπή.

Στο πλαίσιο των ερευνών για τη συγκεκριμένη υπόθεση, συνελήφθη τη Δευτέρα (15/12) το βράδυ, στην Αλεξανδρούπολη, από αστυνομικούς της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής Εγκλήματος της Διεύθυνσης Αστυνομίας Αλεξανδρούπολης, ένας 18χρονος για αποδοχή - διάθεση προϊόντων εγκλήματος.

Στη δικογραφία που σχηματίσθηκε περιλαμβάνονται επίσης οι γονείς του 17χρονου δράστη, ένας 35χρονος και μια 34χρονη αλλοδαπή, υπήκοος Γεωργίας,  που κατηγορούνται για την παραμέληση της εποπτείας του.

Ειδικότερα, από τις έρευνες των αστυνομικών, προέκυψε ότι ο 17χρονος μαζί με έναν άγνωστο μέχρι στιγμής δράστη, διέρρηξαν πρατήριο υγρών καυσίμων και αφαίρεσαν από το εσωτερικό του στιγμιαία λαχεία (τύπου σκρατς), συνολικής αξίας 2.100 περίπου ευρώ.

Από τη συνέχιση της έρευνας, προέκυψε επίσης ότι ο 18χρονος εξαργύρωσε για λογαριασμό του 17χρονου, ένα από τα παραπάνω λαχεία, το οποίο κέρδιζε το  χρηματικό ποσό των 1.760 ευρώ και στη συνέχεια παρέδωσε σε αυτόν τα χρήματα.

Σημειώνεται ότι ο 17χρονος έχει απασχολήσει επανειλημμένα κατά το παρελθόν τις αστυνομικές αρχές για κλοπές. 

Ο συλληφθείς οδηγήθηκε στην κα. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Αλεξανδρούπολης, ενώ την προανάκριση ενεργεί η Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Αλεξανδρούπολης.

Πηγή: thrakitoday.com

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis