Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
16:14 | 31/03/2018

Μετά από αίτημα μεγάλου αριθμού αναγνωστών του Policenet.gr σας ενημερώνουμε ότι ολόκληρη η συλλογή νομοθετημάτων που παρέχεται από την ιστοσελίδα επικαιροποιήθηκε και εμπλουτίστηκε με νέα νομοθετήματα (μπορείτε να τα δείτε εδώ)

Επιπροσθέτως η σχετική ενότητα αναβαθμίστηκε πλήρως και πλέον παρέχονται νέες δυνατότητες αναζήτησης των Νομοθετημάτων αλλά και νέα εργαλεία περιήγησης μέσα στους Νόμους (τα εν λόγω εργαλεία κάνουν πολύ έυκολη την αναζήτηση άρθρων και λέξεων, κάτι το οποίο  διευκολύνει σε μεγάλα νομοθετήματα όπως ο Ποινικός Κώδικας, οι Κανονισμοί κ.λ.π.).

Όλα τα νομοθετήματα της συλλογής έχουν δυνατότητα για online προβολή (η οποία σε επιλεγμένους νόμους θα εμπεριέχει ερμηνευτικά σχόλια και σχετικές νομολογίες) αλλά και για κατέβασμα του σχετικού αρχείου σε pdf (ώστε να μπορεί να χρησιομοποιηθεί χωρίς internet).

Επίσης, όλες οι επικαιροποιήσεις των νόμων πλέον θα γίνονται εξαιρετικά άμεσα.

Οι ανωτέρω υπηρεσίες θα παρέχονται μέσω συνδρομής (δείτε εδώ τα σχετικά πακέτα), ώστε να καθίσταται εφικτή η διατήρηση της υψηλής ποιότητας αυτών.

Στόχος της νέας αυτής πρωτοβουλίας είναι να  παρέχονται, μέσω ενός εξαιρετικά χαμηλού αντιτίμου (το χαμηλότερο της αγοράς για τέτοιου είδους υπηρεσίες), σημαντικές δυνατότητες και ένα αξιόπιστο βοήθημα σε όλους εκείνους που καθημερινά χρειάζονται νομικές πληροφορίες για να ανταποκριθούν στα καθήκοντα τους. 

Για οποιαδήποτε απορία μπορείτε να στείλετε μήνυμα στο mail  [email protected] ή εναλλακτικά μέσω της σχετικής φόρμας εδώ

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis