Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
08:59 | 15/04/2020

Η ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΩΝ, ενώνει τη φωνή της με τους ιδιωτικούς υπαλλήλους και τους εμποροϋπαλλήλους στην Ημέρα Δράσης τη 15η Απρίλη. Ενώνουμε τη φωνή μας με τους εργαζόμενους στο ιδιωτικό τομέα, που δεν είναι άλλοι από τους γονείς μας, τους/τις συζύγους μας, τα παιδιά μας, τα αδέρφια μας, τους φίλους μας. Με όλους αυτούς που στα χρόνια της κρίσης είδαν τους μισθούς και τα δικαιώματα τους να εξαϋλώνονται και να χτυπιούνται αλύπητα, από κάθε Κυβέρνηση, είτε δεξιόστροφη, είτε αριστερόστροφη, και τώρα καλούνται από τους «δήμιους» των δικαιωμάτων τους, να βάλουν πλάτη στις πρωτόγνωρες αυτές συνθήκες που ζούμε.

Ξέρουμε ότι η δουλειά του ντελιβερά ή της/του υπαλλήλου στα supermarket ούτε εύκολη, ούτε ευχάριστη, ούτε καλοπληρωμένη είναι. Μάλιστα ελέω κορωνοϊού, η εντατικοποίηση της δουλειάς, έχει αυξηθεί χωρίς τα απαραίτητα μέτρα προστασίας της υγείας των εργαζομένων.

Ελπίζουμε να μην δούμε τις αισχρές εικόνες που αντικρίσαμε στη κινητοποίηση των υγειονομικών.

Η πολιτική και φυσική ηγεσία να μην τολμήσει να μας βάλει απέναντι από τους εργαζόμενους που θα συμμετέχουν στη Ημέρα Δράσης.

Οι αστυνομικοί είμαστε και εμείς εργαζόμενοι που πασχίζουμε μέσα στην επέλαση της πανδημίας να εξασφαλίσουμε ασφαλείς εργασιακές συνθήκες. Ανήκουμε στο ίδιο στρατόπεδο με τους εργαζόμενους του ιδιωτικού τομέα που μάχονται για τα ίδια -αυτονόητα- ζητήματα, και γι’ αυτό εκφράζουμε την αλληλεγγύη μας. Η Πρωτοβουλία Αστυνομικών πάντα θα στέκεται αρωγός σε κάθε εργαζόμενο που διεκδικεί για τα δικαιώματά του στη δουλειά, στη ζωή.

ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΩΝ

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis