Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
19:44 | 27/02/2015

Η Ένωσή μας στηρίζει όλο το συνδικαλιστικό αστυνομικό κίνημα που παλεύει για την επίλυση των σοβαρών προβλημάτων των συναδέλφων. Είναι γνωστό ότι ο μαχητικός και δυναμικός συνδικαλισμός που λειτουργεί εντός των πλαισίων της συνδικαλιστικής ελευθερίας, δυστυχώς, πολλές φορές, προκαλεί αντιδράσεις από την εκάστοτε Διοίκηση.

Ως συνδικαλιστικοί εκπρόσωποι στηρίζουμε κάθε συνάδελφο συνδικαλιστή που διώκεται για τη νόμιμη συνδικαλιστική δράση του και είμαστε αντίθετοι σε οποιαδήποτε επιχείρηση συνδικαλιστικής φίμωσης και σε κάθε συνδικαλιστική δίωξη που γίνεται σε οποιονδήποτε συνδικαλιστή.

Για όλα τα ανωτέρω δηλώνουμε ότι στηρίζουμε, με κάθε μέσο, τους συναδέλφους συνδικαλιστές του συνδικαλιστικού συνδυασμού της Συνδικαλιστικής Κίνησης Αστυνομικών Υπαλλήλων Θεσσαλονίκης (Σ.Κ.Α.Υ.), οι οποίοι διώκονται σε πολιτικό – αστικό δικαστήριο με αγωγή αποζημίωσης που υποβλήθηκε από ανώτατο αξιωματικό της Ελληνικής Αστυνομίας με το βαθμό του Υποστρατήγου, με την οποία ζητείται ακόμα και η δωδεκάμηνη (12) προσωποκράτησή τους. Τέτοιες ενέργειες θα μας βρούνε απέναντί τους και απερίφραστα τις καταδικάζουμε

 ΓΙΑ ΤΟ ΔΣ 
Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ Ο ΓΕΝ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ
ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ ΜΠΑΛΑΜΟΥΤΗΣ ΕΜΜΑΝΟΥΗΛ  ΣΗΦΑΚΗΣ

 

               

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis