Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
18:47 | 24/11/2018

Η Ένωσή μας μετά από τις κλήσεις σε απολογία του Προέδρου της Π.Ο.ΑΣ.Υ καθώς και εκπροσώπων πρωτοβαθμίων Ενώσεων και Ομοσπονδιών με αφορμή δημόσιες δηλώσεις τους, καταγγέλλει την επιχειρούμενη προσπάθεια φίμωσης του συνδικαλιστικού μας κινήματος, δηλώνοντας τη στήριξη και την αμέριστη συμπαράστασή της.

[custom:google-ads]

Η ανάδειξη ζητημάτων όπως αυτά της ελλείψεως υλικοτεχνικών μέσων, η ανοχή σε ομάδες οι οποίες δρουν ανεξέλεγκτα, καθώς και η προσπάθεια δημιουργίας  καλύτερων συνθηκών εργασίας για τον συνάδελφο, ζητήματα που απασχολούν τον Έλληνα Αστυνομικό ο οποίος στην προσπάθειά του να διασφαλίσει το ύψιστο αγαθό της ασφάλειας του πολίτη, δίνει καθημερινά έναν άνισο αγώνα απέναντι στο οργανωμένο έγκλημα, φαίνεται ότι κάποιους ενοχλεί. 

Τα κρούσματα αυτά αυταρχισμού και ποινικοποίησης της συνδικαλιστικής δράσης, έχουν απώτερο στόχο την τρομοκράτηση των εργαζομένων, ενώ ευθέως θέτουν σε αμφισβήτηση την ελευθερία της απρόσκοπτης συνδικαλιστικής δράσης, όπως αυτή ορίζεται και προστατεύεται τόσο από το Σύνταγμα, όσο και από την Ελληνική, αλλά και την Ευρωπαϊκή νομοθεσία.

Η ΕΑΥΙ καταγγέλλει αυτού του είδους τις μεθοδεύσεις τονίζοντας πως η όλη προσπάθεια θα βρεθεί τελικά στο κενό, κάνοντας μας ακόμη πιο δυνατούς. Δεν πτοούμαστε, απεναντίας δηλώνουμε προς αυτούς οι οποίοι απεργάζονται τέτοιου είδους πρακτικές, πως σύντομα και σύσσωμα θα μας βρουν απέναντί τους.

Τέλος, καλούμε την αρμόδια Υπουργό Προστασίας του Πολίτη, κα. Όλγα Γεροβασίλη, καθώς και την Υφυπουργό κα. Κατερίνα Παπακώστα, όπως παρέμβουν άμεσα δίνοντας ένα οριστικό τέλος σε αυτές τις άκρως αντιδημοκρατικές & αναχρονιστικές πρακτικές.

ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΝΩΜΕΝΟΙ ΚΑΙ ΑΠΟΦΑΣΙΣΜΕΝΟΙ

Για το Δ.Σ.

Ο Πρόεδρος

ΚΙΤΣΙΟΣ Κωνσταντίνος

Ο Γεν. Γραμματέας

ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΙΔΗΣ Αριστοτέλης

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis