Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
22:44 | 23/06/2019

‘‘Είμαστε βαθιά ευγνώμονες για την προσφορά σας, καθώς και για την πολύτιμη εμπειρία που καλόκαρδα & ανιδιοτελώς μας μεταδώσατε’’.

Στα Ιωάννινα σήμερα 23 Ιουνίου 2019, γιορτάστηκε η «Ημέρα Τιμής των Αποστράτων της Ελληνικής Αστυνομίας». Οι εκδηλώσεις ξεκίνησαν νωρίς το πρωί από τον Μητροπολιτικό Ναό του Αγίου Αθανασίου όπου μετά το πέρας της Θείας Λειτουργίας τελέσθηκε δέηση υπέρ των αποστράτων Αστυνομικών, συνεχίζοντας με την ανάγνωση της Ημερήσιας Διαταγής του Αρχηγού του σώματος και κλείνοντας με την πραγματοποίηση δεξίωσης στην Λέσχη Αξιωματικών Φρουράς Ιωαννίνων.
Τις εκδηλώσεις, τίμησαν με την παρουσία τους, αντιπρόσωποι στην Π.Ο.ΑΣ.Υ & μέλη του διοικητικού συμβουλίου της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Ιωαννίνων, εκπρόσωποι συνδικαλιστικών φορέων, σύσσωμη η τοπική ηγεσία του σώματος, αρχές του τόπου, εκπρόσωποι Πολιτικών και Στρατιωτικών Αρχών, εκπρόσωποι του επιστημονικού – επαγγελματικού κόσμου και Μ.Μ.Ε., καθώς και πλήθος πολιτών.
Η σημερινή ημέρα εορτής των Αγίων Πάντων, έχει καθιερωθεί από την Πολιτεία ως ημέρα απόδοσης τιμής στους απόστρατους Αστυνομικούς για το έργο τους αλλά και για την πολύτιμη προσφορά τους στον βωμό της ασφάλειας του πολίτη. Παράλληλα όμως η μέρα αυτή έχει και μια ξεχωριστή αξία στη συνείδηση όλων όσων υπηρέτησαν και υπηρετούν στο Σώμα της Ελληνικής Αστυνομίας καθώς ενδυναμώνει τις σχέσεις μεταξύ του εν ενεργεία και εν αποστρατεία Αστυνομικού προσωπικού.

Όλοι εμείς που αποτελούμε το εν ενεργεία προσωπικό της Ελληνικής Αστυνομίας, είμαστε υπερήφανοι για τους προκατόχους μας, για όλους εκείνους που με θέρμη υπηρέτησαν αρχές και αξίες του Σώματος. Είμαστε όμως και βαθιά ευγνώμονες για την πολύτιμη εμπειρία τους την οποία καλόκαρδα και ανιδιοτελώς μας μετέδωσαν.
Αυτό ίσως αποτελεί και την μεγαλύτερη παρακαταθήκη.

ΓΙΑ ΤΟ ΔΣ

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣΟ ΓΕΝ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ
ΚΙΤΣΙΟΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΙΔΗΣ ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΗΣ



 

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis