Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
15:14 | 03/01/2015

 

Αξιότιμε πρόεδρε της Π.Ο.Ε.Σ. κε Ανέστη Τσουκαράκη,

Θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε πως τις τελευταίες μέρες έφτασαν στην Ένωση Στρατιωτικών Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας πληροφορίες που αναφέρουν ότι βρίσκεστε σε προχωρημένες επαφές με τουλάχιστον ένα πολιτικό κόμμα, προκειμένου να είστε υποψήφιος βουλευτής του, στις Εθνικές Εκλογές τις 25ης Ιανουαρίου 2015. Οι ίδιες πληροφορίες αν και ενισχύονται πλέον καθημερινά και από σχετικά δημοσιεύματα σε διάφορα Μ.Μ.Ε. δεν έχετε φροντίσει (εφόσον δεν ισχύουν) να τα διαψεύσετε, γεγονός που έχει προβληματίσει ιδιαίτερα της Ένωση μας. Ως εκ τούτου και θέλοντας να διαφυλάξουμε τη νομιμότητα, το καταστατικό της Ομοσπονδίας αλλά και το όνομα των Ενώσεων, σας παρακαλούμε στα παρακάτω:

– Να διαψεύσετε ή να επιβεβαιώσετε τις πληροφορίες που αναφέρουν ότι θα θέσετε υποψηφιότητα για βουλευτής στις επερχόμενες Εθνικές Εκλογές.

Εφόσον ισχύουν οι πληροφορίες, σας παρακαλούμε:

– Να παραιτηθείτε άμεσα από την προεδρία της Π.Ο.Ε.Σ.
– Να μην προβείτε σε οποιαδήποτε ενέργεια (αποστολή εγγράφων, επιστολών επαφές με φορείς) φέροντας τον τίτλο του προέδρου της Π.Ο.Ε.Σ.
– Να παραδώσετε άμεσα τη διαχείριση όλων των σελίδων της Π.Ο.Ε.Σ. (επίσημη ιστοσελίδα, σελίδες σε κοινωνικά δίκτυα κτλ) τις οποίες διαχειρίζεστε αποκλειστικά και πιθανόν παράτυπα.

Κλείνοντας θα θέλαμε να τονίσουμε πως Ενώσεις Στρατιωτικών και Π.Ο.Ε.Σ. είναι έννοιες εντελώς αντίθετες με πολιτικές βλέψεις, κόμματα και εκλογές και ως εκ τούτου όλοι μας πρέπει να πολεμήσουμε για την ανεξαρτησία της συλλογικής έκφρασης των Στρατιωτικών και το μη στιγματισμό της από προσωπικές βλέψεις και κομματικές στρατηγικές.

http://espekm.gr/

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis