Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
09:40 | 20/11/2014

 

Προς τον κ. πρόεδρο.. Επειδή πλέον ο χρόνος είναι κρίσιμος ,όσο ποτέ και έχετε αντιληφθεί απ τα πεπραγμένα σας ,τι θα ακολουθήσει, ακούστε με μέν, αγνοήστε με δε!


Αργά η γρήγορα η αυλαία πέφτει και πίσω απ την κου'ί'ντα ,κανείς δεν αντιλαμβάνεται τα δακρυα αν είναι χαράς η λύπης.
 

Το "τέλος" είναι κοντά!

 

Είσαι ο πλέον υπεύθυνος.

 

Σε συνέχεια των τοποθετήσεων μας, στα διοικητικά συμβούλια, την διαφορετικότητα ,η την αγνοούσες η τήν χειραγωγούσες δια της πλειοψηφίας. Σήμερα πλέον είναι πολύ αργά!

 

Ήδη απ τον πρώτο Νοέμβρη της θητείας μας (Ν4093/12) με υψηλό βαθμό επικούρησης, τις δικές σας εσωτερικές άτυπες μεν, "νομοθετήσεις"δε στο ΤΕΑΠΑΣΑ και τις υπο αίρεση μελέτες,εγκλωβίσατε δύο γεννιές αστυνομικών! Οταν δε ,είδατε τα δύσκολα , διορθώσατε το καντράν των αξιών , προς ίδιο όφελος!
Σήμερα τι θα πείτε: Όχι σε μένα, αλλά στους άμεσα συνεργάτες σας με τα 30,31,32 χρόνια; Πάρτε πίσω τις εισφορές σας, για εφάπαξ, αλλά και σ αυτούς που έφυγαν με 25 χρόνια και είναι στην αναμονή . Και άν ομηγένητο, οι μελέτες που εκπονούνται , τόσο για την επικούρηση, όσο για την πρόνοια ,καταγράψουν πολύ μεγάλο αρνητικό δείκτη;
Τι θα πουμε τότε: Αυτό που λέγαμε πριν λίγο καιρό-ότι θέλουν τα λεφτά μας για να τα ρίξουν στονμεγάλο κουβά του ΕΤΕΑ ,η του επικείμενου προς ίδρυση ταμείου πρόνοιας;

Οψόμεθα!!!!!

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis