Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
21:30 | 09/02/2015

 

Από τη μέρα ανάληψης καθηκόντων της νέας κυβέρνησης είδαμε ως συνήθως τις ομάδες δημοτικών αστυνομικών στο να γίνονται εμπόλεμη ζώνη. Παλιότερα είχαμε τα μόρια κάποιων υπάλληλων, τώρα αρχίσαμε τους διαξιφισμούς, τις ειρωνείες κ τις επιθέσεις ανάμεσα σε αυτούς που επιθυμούν επανασύσταση της δημοτικής αστυνομίας κ αυτούς που θέλουν να την αφήσουν στο παρελθόν.
 
Εγώ δεν είμαι παντογνώστης να γνωρίζω τι θα ήταν ιδανικό για τον καθένα γιατί κάθε περίπτωση είναι διαφορετική, ούτε φασίστας να επιβάλλω τη προσωπική μου θέληση σε άλλους. Κάποιοι ευνοήθηκαν από τη κινητικότητα με αναβάθμιση κατηγορίας, κάποιοι με μετάταξη σε καλύτερη θέση εργασίας, κάποιοι έκαναν το απωθημένο τους πραγματικότητα.
 
Ταυτόχρονα κάποιοι αδικηθήκαν αλλάζοντας κατηγορία προς το χειρότερο, κάποιοι ξεσπιτώθηκαν σε μεγάλη ηλικία παρασύροντας μαζί τις οικογένειες τους.
 
Δεν είμαι εδώ να κρίνω όλες αυτές τις περιπτώσεις.
 
Είμαι όμως εδώ να πω ένα μεγάλο ΝΤΡΟΠΗ σε όλους τους πρώην συνεργάτες μου.
 
Δε μπορώ να χρησιμοποιήσω τη λέξη συνάδελφος.
 
Δε μπορώ όταν βλέπω να υβρίζονται άτομα γιατί ο υπουργός διοικητικής μεταρρύθμισης αποφάσισε να βοηθήσει μέσω άδικης οριοθέτησης κάποιους που επιθυμούσε ο ίδιος. Ναι κάποιοι ευνοήθηκαν αλλά πρέπει να χωνέψουμε ότι δε φταίνε αυτοί οι κάποιοι.
 
Ίσως μια ελαχίστη μειοψηφία.
 
Έτσι κ τώρα κάποιοι προσπαθούν να πετύχουν την ικανοποίηση κάποιων βασικών αναγκών όπως επιστροφή στο σπίτι κ τις οικογενείας τους κ ενώ ξεκάθαρα έχουν τονίσει πως δεν επιθυμούν να αδικήσουν κόσμο αλλά παλεύουν μονό για τον εαυτό τους ήρθε η σειρά αυτών να υβριστούν κ μάλιστα όπως παρατήρησα από τα ιδία άτομα που έβριζαν υπάλληλους συγκεκριμένης σειράς αλλά κ από τα άτομα της σειράς αυτής που βιώσαν τη συναδελφική ‘’αλληλεγγύη’’ στο πετσί τους τη προηγούμενη χρόνια.
 
Ντρέπομαι που υπήρξα συνεργάτης με τη πλειοψηφία των ατόμων αυτών (γιατί συνάδελφος δεν υπήρξα ποτέ) κ εύχομαι ειλικρινά να μην αξιώσει ο Θεός να ξανασυνεργαστουμε γιατί η κατάληξη θα είναι η ιδία. Βλέπετε ο σοφός λαός έλεγε πως όποιος δε μαθαίνει από τα λάθη του είναι καταδικασμένος να τα επαναλάβει.
 
Εύχομαι καλή συνεχεία σε όλους.
 
Μακάρι να τελειώσουν όλα κ να είμαστε όλοι ικανοποιημένοι γιατί αλλιώς τα φαινόμενα αυτά θα συνεχίσουν γιατί στη πρώτη στραβή ξεχάσαμε να είμαστε άνθρωποι.
 
http://www.dimastin.gr
Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis