Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
19:39 | 06/09/2018

Η Zev Technologies εμπλουτίζει τα προϊόντα της για Glock, προσθέτοντας το Gen 5 Compact Pro Magwell (όπου magwell βλέπε βάση υποδοχής γεμιστήρα) στον κατάλογό της.

Η εταιρεία ανακοίνωσε την περασμένη εβδομάδα ότι το Gen 5 Compact Pro Magwell έφτασε στις αποθήκες της, σχεδιασμένο για την τελευταία γενιά πιστολιών Glock 19.

Το Compact Pro Magwell είναι μια μικρότερη έκδοση του αδελφού του Pro Plus Magwell, καθιστώντας το ιδανικό για κρυφή μεταφορά με το G19.



Το Compact Pro Magwell διαθέτει μια έξυπνη βάση που επιτρέπει στους χρήστες να εισάγουν γρήγορα την γεμιστήρα κατά την επαναγέμιση.

"Η βάση είναι ελαφρώς φαρδύτερη από το εργοστασιακό άνοιγμα του πιστολιού, πράγμα που εξασφαλίζει γρήγορη τοποθέτηση της γεμιστήρας, βοηθώντας στη δημιουργία μνήμης μυών, στη βελτιωμένη συνοχή και στο μειωμένο χρόνο επαναγέμισης", ανέφερε η Zev Technologies.


ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ: Νέες εργοστασιακές γεμιστήρες από την Glock


"Το Pro Magwell είναι μια εξαιρετική προσθήκη για κάθε σκοπευτή που θέλει ένα πλεονέκτημα χωρίς τον όγκο μιας αγωνιστικού τύπου βάσης".

[custom:google-ads]

Σύμφωνα με την Zev Technologies η βάση είναι εύκολη στην εγκατάσταση, χρησιμοποιώντας μία μόνο βίδα στερέωσης τοποθετημένη στο πλαίσιο του Glock.

Το Compact Pro Magwell είναι διαθέσιμο μέσω της Zev με ένα προτεινόμενη λιανική τιμή πώλησης των $ 99 (περί τα 85 έουρα).

Πηγή: guns.com

Επιμέλεια μετάφρασης Policenet.gr

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis