Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
08:30 | 16/11/2014

 

"Μπορεί να κόστισε κάτι παραπάνω το τελευταίο δ.σ.της οργάνωσης, αλλά βγήκε καπνός. Μάλιστα χρειάστηκε και ολιγόωρη σύσκεψη των παρατάξεων, κατα που θα κατανείμουν την ψήφο τους.Είχαν ίσως ,την μεγαλύτερη ευκαιρία αποπομπής, που τους δόθηκε απ τα χρόνια του εξοστρακισμού των μελών της Αττικής .Στο πολυδάπανο λυόμενο της Μεσογείων δεν υπάρχουν δεύτερες σκέψεις! Ευτυχώς η απο καιρό κυοφορούμενη επιλογή με σχέδιο πρώην μέλους της παρούσας διοίκησης πήρε σάρκα και οστά. Πέρα απ την δική μου προτίμηση, που ευγενικά το προτεινόμενο πρόσωπο δεν αποδέχθηκε, έτρεχε και το σχέδιο που εκπονήθηκε τις προηγούμενες μέρες. Έπρεπε όμως να σας μετρήσω και σας μέτρησα.Σε τριάντα μήνες, έμαθα όσα σε τριάντα χρόνια καριέρας και κυρίως επιβεβαίωσα όσα μου καταμαρτυρούσαν οι παλιοί!
Σε μια 15μελή ε.γ. που ενίοτε αριθμούσε ακομα και 18 ατόμων με την προσθήκη νομικών και δημοσιογράφων δεν είχα λόγο να είμαι μέλος.Ούτε ένα κομμάτι βασιλόπιτα δεν έκοψα αυτά τα χρόνια σε πρωτοβάθμιες οργανώσεις.Ούτε σε μια γ.σ. με ενεργό ρόλο,δεν παρέστην με πρόσκληση, πλήν βεβαίως της Άρτας που ήταν επιτακτική μου απαίτηση, αλλά και η πατρίδα μου, πάντα με επιτήρηση.Μάθαινα για τα συνέδρια της Eurocop,όταν ήδη εκδίδονταν τα εισιτήρια και έπρεπε να υπερψηφίσω τα ναύλα. Πέντε έξη φορές που τήρησα πρακτικά συνεδριάσεων μου απαγορευθηκε η γραφή.
Δεν συμμετείχα σε ουδεμία επιτροπή ερευνας, μελετών, αγορών κ.λ.π., αλλά έπρεπε να υπερψηφίσω τις δαπάνες και την σιωπή την θεωρούσαν επιβεβαίωση των πεπραγμένων!!! Έπρεπε να είμαι μέλος μιας γραμματείας που απεκρύβησαν ουσιαστικά δικόγραφα. Η πρέπει να χειραγωγήσω συναδέλφους για αγωγές φασόν, η να συναινώ σε φωτογραφικες διατάξεις περι απονομής εφάπαξ και άλλων διατάξεων που ακόμα δεν έχουν γίνει αντιληπτές. Διαισθάνομαι όμως ότι η παλαιοκοματική αυτή τακτική και τα μέλη της μετρούν μέρες , άντε βδομάδες η μήνες. Κανένας αγώνας δεν πήγε χαμένος και οι αλλαγές που έρχονται θα ξεκαθαρίσουν το τοπίο.
Θα στεναχωρήσω μερικούς αλλά υπάρχουν πίσω, νέες και αλόβητες δυνάμεις που θα στηρίξω την προσπάθειά τους στο μέλλον απο οποιαδήποτε θέση.
Ραντεβού στο συνέδριο!!!!

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis