Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
13:25 | 21/08/2017
Η Trailblazer Firearms, μια νέα εταιρεία πυροβόλων όπλων που εδρεύει στη Βόρεια Καρολίνα, εισήγαγε το πρώτο της όπλο: το LifeCard. Το LifeCard είναι ένα πιστόλι μονής βολής, σε διαμέτρημα .22 LR και διπλώνει σε ένα συμπαγές μέγεθος που δεν είναι μεγαλύτερο από μια πιστωτική κάρτα.
 
[custom:google-ads]
 
Το πιστόλι LifeCard της Trailblazer Firearms είναι κατασκευασμένο από τεμάχιο αλουμινίου, το οποίο κατασκευάζεται σε ξεχωριστό πλαίσιο και λαβή. Το όπλο διαθέτει σκληρό ανοδιωμένο φινίρισμα. Για να πυροβολήσει το όπλο, οι χρήστες πρέπει να ξεδιπλώσουν το πιστόλι από τη θέση αποθήκευσης σε σχήμα πιστωτικής κάρτας. Η λαβή στρέφεται προς τα κάτω, γεμίζοντας το χέρι και αποκαλύπτοντας μια σκανδάλη, η οποία ενεργοποιεί τον μηχανισμό ενός πυροβόλου όπλου. Το πιστόλι φορτώνεται μέσω ενός κυλινδρικού περιστρεφόμενου κυλίνδρου. Η κάνη, το κλείστρο και η σκανδάλη είναι κατασκευασμένα από χάλυβα και διαθέτουν φινίρισμα ισοτονίτη για να εμποδίσουν τη διάβρωση.
 
Το LifeCard της Trailblazer Firearms ξεκινάει αποστολή στους αντιπροσώπους στα μέσα Αυγούστου 2017. Η προτεινόμενη λιανική τιμή για το όπλο είναι 399 δολάρια.
 


Δείτε παρακάτω στο βίντεο πως βάλλει αυτό το εντυπωσιακό νέο όπλο:
 

 
 
www.guns-gr.com
Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis