Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
23:19 | 09/05/2022

Νέα απάτη στην Εύβοια με θύμα μία ιδιοκτήτρια ενοικιαζόμενων δωματίων.

Όλο και πιο συχνά σημειώνονται το τελευταίο διάστημα περιστατικά ηλεκτρονικών απατων στην Εύβοια.

Αυτή τη φορά ένα νέο συμβάν προκαλεί τον πονοκέφαλο στις τοπικές Αρχές, καθώς ένας απατεώνας έχει βρει το… κόλπο να εξαπατά ιδιοκτήτες τουριστικών καταλυμάτων στην Εύβοια.

Συγκεκριμένα, ο απατεώνας ισχυρίστηκε ότι θέλει να κλείσει δωμάτιο και να το προπληρώσει με ηλεκτρονική συναλλαγή, ενώ φυσικά δεν πλήρωσε ποτέ, αντίθετα πληρώθηκε καθώς φαίνεται να απέσπασε τετραψήφιο ποσό από τον τραπεζικό λογαριασμό της ξενοδόχου.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο ίδιος απατεώνας την Πρωτομαγιά είχε εξαπατήσει άλλη μία ιδιοκτήτρια ενοικιαζόμενων δωματίων στα Βασιλικά, με την οποία είχε τηλεφωνική επικοινωνία, αναφέροντάς της ότι θέλει να νοικιάσει δωμάτιο για πολυήμερες διακοπές. Μάλιστα η ανυποψίαστη, ηλικιωμένη ιδιοκτήτρια του έδωσε τον αριθμό του λογαριασμού της, προκειμένου, όπως ισχυρίστηκε, να καταθέσει εκεί τα χρήματα για το δωμάτιο.

Για κακή της τύχη όμως και αφού του έδωσε και τους κωδικούς της, παραχώρησε στον απατεώνς πρόσβαση στο λογαριασμό της και φυσικά εκείνος δεν έχασε ευκαιρία και απέσπασε το ποσό των 6.500 ευρώ.

Η γυναίκα μετά από αρκετές μέρες, οπότε και αντιλήφθηκε τι είχε συμβεί, κατήγγειλε την απάτη στην Ασφάλεια Χαλκίδας, που ερευνά για να εντοπίσει τον δράστη.

evima.gr

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis