Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
16:29 | 25/02/2016

Ξινή βγήκε η επίσκεψη δεκάδων Ελβετών στο μεγαλύτερο στριπ κλαμπ της χώρας, το Globe που βρίσκεται στο Schwerzenbach, κοντά στη Ζυρίχη αφού έλαβαν μια απειλητική επιστολή από το μαγαζί πως αν δεν καταβάλλουν το ποσό των 2.000 δολαρίων σε bitcoin, θα τους «καταστρέψουν» την ζωή.

Μάλιστα, 50 με 60 άτομα που επισκέφθηκαν το συγκεκριμένο κλαμπ δέχτηκαν απειλές πως αν δεν δοθούν τα χρήματα αυτά μέσα σε πέντε ημέρες τότε θα σταλθούν επίμαχες φωτογραφίες στις οικογένειές τους.

Το αντίγραφο της επιστολής που δημοσιεύτηκε από το ελβετικό τηλεοπτικό κανάλι Tele Zueri, ανέφερε ότι ο αποστολέας «ξέρει ποιος είσαι και τι έκανες» και αυτό ισοδυναμεί με πάνω από 2.000 δολάρια σε Bitcoin που πρέπει να καταβληθούν εντός 5 ημερών.

«Είμαστε ηθικολόγοι και είστε στόχος μας» αναφέρει η επιστολή με ημερομηνία 17 Φεβρουαρίου.

«Ελπίζουμε ότι δεν πάσχετε από αμνησία, διαφορετικά θα πρέπει να ξυπνήσουμε την μνήμη σας με μερικές φωτογραφίες. Θα καταστρέψουμε τη ζωή σας, με τον τρόπο που το κάνετε εσείς με τους άλλους» αναφέρει η επιστολή.

Πάντως ο ιδιοκτήτης της επιχείρησης, Fritz Mueller είπε στο NBC News ότι ο αποστολέας των επιστολών αυτών μπορεί να ξέρει τα ονόματα των θαμώνων του κλαμπ από τις πινακίδες των αυτοκινήτων τους. Επίσης, θεωρεί ότι είναι απίθανο να έχει στην κατοχή του φωτογραφίες από το εσωτερικό του μαγαζιού διότι δεν επιτρέπονται στο εσωτερικό κάμερες και κινητά τηλέφωνα.

Τα ελβετικά μέσα ενημέρωσης ανέφεραν αυτή την εβδομάδα ότι οι πελάτες πολλών άλλων επιχειρήσεων έλαβαν επίσης παρόμοιες απειλητικές επιστολές.

 

newmoney.gr

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis