Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
20:59 | 13/12/2014

Ένας 57χρονος ζητούσε επιτακτικά από το θύμα να του δώσει 10.000 ευρώ για να μην του προκαλέσει βαρύτατες σωματικές βλάβες ή ακόμη και θάνατο

Από το τηλέφωνο τρομοκρατούσε έναν 62χρονο ένας εκβιαστής στις Σέρρες, απειλώντας  τη σωματική του ακεραιτότητα αλλά ακόμη και την ίδια τη ζωή του αν δεν του παρέδιδε μεγάλο χρηματικό ποσό! Το θύμα, όμως, δεν... «μάσησε» και τον κατέδωσε στην Αστυνομία.

Ο 62χρονος άνδρας κατήγγειλε στην Ασφάλεια Σερρών ότι δεχόταν εκβιαστικά τηλεφωνήματα από άγνωστο άτομο, το οποίο του ζητούσε επιτακτικά να του δώσει 10.000 ευρώ για να μην του προκαλέσει βαρύτατες σωματικές βλάβες ή ακόμη και θάνατο! Οι αστυνομικοί προσημείωσαν 800 ευρώ και είπαν στο θύμα να κλείσει ραντεβού με τον εκβιαστή για να του τα παραδώσει ως προκαταβολή.

Στη συνάντηση που συμφωνήθηκε να γίνει σε ένα σημείο της πόλης, εμφανίστηκε ένας 57χρονος ο οποίος συνελήφθη μόλις παρέλαβε τα προσημειωμένα χαρτονομίσματα από τον 62χρονο. Σε βάρος του σχηματίστηκε δικογραφία κακουργηματικού χαρακτήρα για εκβίαση και απειλή, με την οποία παραπέμφθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Σερρών.

Πηγή:protothema.gr

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis