Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
21:44 | 07/04/2021

Συνθήματα κατά της πολιτεύτριας της ΝΔ και Καθηγήτριας του Τμήματος Ηλεκτρολόγων Μηχανικών και Μηχανικών Υπολογιστών του ΑΠΘ, Νιόβης Παυλίδου, έγραψαν αντιεξουσιαστές στο κτίριο Δ’ της Πολυτεχνικής Σχολής.

Τα μέλη της κατάληψης Terra Incognita κρέμασαν αφίσες κι έγραψαν συνθήματα κατά της κ. Παυλίδου αλλά και της αστυνομίας.

Στην ανακοίνωση της Terra Incognita, αναφέρεται πως “εν όψει της πανελλαδικής μέρας δράσης ενάντια στην μπατσοκρατία των πανεπιστημιακών χώρων, το πρωί της Τετάρτης 7 Απρίλη πραγματοποιήσαμε παρέμβαση με σπρέι, τρικάκια και αφίσες στο γραφείο της Παυλίδου αλλά και στους χώρους του Πολυτεχνείου, για να θυμάται πολύ καλά η ίδια και το υπόλοιπο σινάφι της πως τίποτα δε θα περάσει έτσι”.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Η ίδια η καθηγήτρια του ΑΠΘ και Συμπαραστάτρια του Πολίτη και της Επιχείρησης στην ΠΚΜ, ανήρτησε τις φωτογραφίες στον προσωπικό της λογαριασμό στο facebook, σχολιάζοντας:

Το τελευταίο μίλι είναι βαρύ και επίπονο!
Παρόλο που ζήσαμε πολλά στο Πανεπιστήμιο τα τελευταία χρόνια, ομολογώ ότι αυτή η κίνηση με ξάφνιασε.
Έχω απομακρυνθεί εδώ και ένα χρόνο από το πανεπιστήμιο, και οι τοποθετήσεις μου γύρω από τα πανεπιστημιακά είναι λιγοστές και ψύχραιμες.
Χαίρομαι που στο ΑΠΘ διατηρήσαμε γενικά καλό επίπεδο σπουδών μέσα σε αυτό το περιβάλλον, και πιστεύω ότι οι φοιτητές μας το καταλαβαίνουν.
Όσο για τους «εξωπανεπιστημιακούς» παράγοντες, αυτοί είναι πραγματικά ζήτημα της πολιτείας, όχι δικό μας.
Αξίζει στη νεολαία μας μια καλή ποιότητα σπουδών!
Και πρέπει να την εξασφαλίσουμε ως κοινωνία.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis