Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
17:32 | 14/02/2019

Η Ένωση Αστυνομικών Πειραιά εξέδωσε την ανακοίνωση που ακολουθεί:

Αναφορά προς το Υπουργείο Προστασίας του Πολίτη, κατέθεσε ο Βουλευτής Ν.Δ Β’ Πειραιώς Ιωάννης Τραγάκης, επικαλούμενος τις υπ’αρίθμ. 008/09-02-2019 και 010/12-02-2019 ανακοινώσεις της Ένωσής μας, σχετικά με την αποδυνάμωση των Αστυνομικών υπηρεσιών του Πειραιά εξαιτίας της διαταγής της ΓΑΔΑ για ενίσχυση της ΔΑΕΑ με αστυνομικούς, ακόμη και μη επιθυμούντες.

[custom:google-ads]

Η εν λόγω αναφορά είναι ακόμη μία αντίδραση και ευελπιστούμε να ακολουθήσουν και επόμενες έτσι ώστε όλοι μαζί να καταφέρουμε τελικά, όχι μόνο την ανάκληση της διαταγής, αλλά και την μη περαιτέρω μείωση του αστυνομικού προσωπικού από τις Αστυνομικές υπηρεσίες του Πειραιά προς όφελος της ασφάλειας του πολίτη.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Ειδική τιμή για όσους ένστολους επιθυμούν να παρακολουθήσουν σεμινάριο στις Α' Ψυχολογικές Βοήθειες

Στην αναφορά του ο Βουλευτής επισημαίνει ότι, «Υποβάλλω ως αναφορά προς την Υπουργό Προστασίας του Πολίτη αναφορά της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Πειραιά σχετικά με τη διόγκωση του προβλήματος της έλλειψης αστυνομικών και την αποδυνάμωση του Τ.Α. Περάματος και παρακαλώ για τις ενέργειές σας.

Η Ένωσή μας, θα συνεχίσει με οιονδήποτε τρόπο, να αναδεικνύει ζητήματα και αδικίες που αφορούν τόσο το σύνολο του Αστυνομικού προσωπικού, όσο και το σύνολο της τοπικής κοινωνίας ως προς την ασφάλεια, επιζητώντας άμεσα σωστές και δίκαιες λύσεις.

Για το Δ.Σ

Ο Πρόεδρος

ΛΙΟΤΣΟΣ Σπυρίδων

Η Γεν. Γραμματέας

ΜΑΛΑΧΙΑ Αργυρώ

Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή για τη φωτογραφία.

Η εικόνα ίσως περιέχει: κείμενο

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis