Αποκρυπτό αλεξίσφαιρο γιλέκο “TITANIUM® – UNDERSHIRT I”

Αποκρυπτό αλεξίσφαιρο γιλέκο “TITANIUM® – UNDERSHIRT I”

Το αλεξίσφαιρο γιλέκο “TITANIUM® – UNDERSHIRT I” που περιλαμβάνεται στη συλλογή προϊόντων της εταιρείας Anorak, έχει σχεδιαστεί ώστε να παρέχει τη μέγιστη προστασία του επιπέδου ΙΙΙΑ++ του προτύπου NIJ 0101.04 σε συνδυασμό με προστασία από μαχαίρι, προσφέροντας συγχρόνως υψηλή απόκρυψη όταν χρησιμοποιείται ακόμα και μέσα από το πουκάμισο.

Ο μοναδικός συνδυασμός υφασμάτων THERMOCOOL και COOLMAX® παρέχει ένα ελαφρύ τελικό προϊόν με ιδιότητες αντιβακτηριδιακές και ρύθμισης της θερμοκρασίας που επιτρέπουν την αυξημένη κυκλοφορία του αέρα για την αποβολή της υγρασίας.

https://www.anorak.gr/wp-content/uploads/2020/06/TITANIUM-UNDERSHIRT-1-3300x3300-1-1536x1536.jpgΤα βαλλιστικά πάνελ εξασφαλίζονται μέσα σε εσωτερικές θήκες και ο φορέας διαθέτει πλαϊνό σύστημα ανοίγματος με φερμουάρ χαμηλής ανίχνευσης που επιτρέπει τη γρήγορη και εύκολη τοποθέτησή του για μέγιστη λειτουργικότητα και άνεση.

Το πάνελ βαλλιστικής προστασίας “SP.3A.301” είναι υβριδικό και κατασκευάζεται από συνδυασμό UHMWPE με UD ARAMID. Σχεδιάστηκε και αναπτύχθηκε για να παρέχει τη μέγιστη προστασία στο επίπεδο ΙΙΙΑ++ του προτύπου NIJ 0101.04 και επιπλέον προστασία από πολλαπλές  απειλές όπως από τα διαμετρήματα 7.62X25mm TOKAREV και 9X18mm Mild Steel Core MAKAROV καθώς και προστασία από αιχμηρά αντικείμενα, όπως η λεπίδα S1/G, με μέγιστη διείσδυση 16 χιλ. σε ασκηθείσα δύναμη  20 Joules σύμφωνα με την μεθοδολογία του προτύπου NIJ 0115.00.

Με βάρος 1.500 γραμμ./μ2 και πάχος 7 χιλ. αποτελεί την ιδανική λύση για όσους επιθυμούν διακριτικότητα και τη μέγιστη προστασία που παρέχει το επίπεδο ΙΙΙΑ σε συνδυασμό με προστασία από μαχαίρι.

Δείτε εδώ περισσότερα για το συγκεκριμένο αλεξίσφαιρο γιλέκο.