Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
21:14 | 03/03/2017

Αγαπητοί συνάδελφοι, 

Με μεγάλη μας απογοήτευση κατόπιν ανάγνωσης της σχετικής διαταγής διαπιστώνουμε πως ακόμη και σε περίπτωση μη εκδήλωσης επιθυμίας, οι Αστυνομικοί Διευθυντές θα πρέπει να ορίσουν τουλάχιστον τρεις (3) Αστυνομικούς προκειμένου να στελεχώσουν τις Διμοιρίες Υποστήριξης  νησιωτικών Διευθύνσεων, για χρονικό διάστημα τριών μηνών με δυνατότητα επιπλέον παράτασης τριών μηνών.

   Αναφορικά με τη διαταγή αυτή, συνταυτιζόμαστε πλήρως με την ξεκάθαρη άποψη της Ε.Α.Υ. Φλώρινας καθώς πειραματισμοί αυτού του είδους με αστυνομικές επιχειρήσεις τελευταίας στιγμής, ενέχουν τεράστιο κίνδυνο διάλυσης οικογενειών και έκθεσης των συναδέλφων λόγω ανομοιογένειας του προσωπικού σε κίνδυνο.

   Πολύ ορθά λοιπόν η συγκρότηση αυτών των διμοιριών προτείνεται να γίνει κατόπιν σχετικής εκπαίδευσης από επιθυμούντες συναδέλφους, καθώς η σωματική ακεραιότητά και η διασάλευση της οικογενειακής γαλήνης, δεν είναι «παιχνίδια» και δεν θα πρέπει σε καμία περίπτωση να τα διακινδυνεύουμε.

   Συνάδελφοι,

   Ως εκλεγμένοι εκπρόσωποι των εργαζόμενων Αστυνομικών, είμαστε σίγουροι ότι από μέρους σας θα ληφθούν όλες οι απαραίτητες πρωτοβουλίες για την επίλυση του ανωτέρω ζητήματος προς όφελος των συναδέλφων και των οικογενειών τους. 

Για το Δ.Σ.
-Ο-                                     -Ο-
ΠΡΟΕΔΡΟΣ                               ΓΕΝ.ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ
ΚΙΤΣΙΟΣ Κωνσταντίνος                   ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΙΔΗΣ Αριστοτέλης

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis