Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
14:30 | 11/12/2014

 

Το τελευταίο χρονικό διάστημα η Ένωση Ειδικών Φρουρών Κεντρικής Μακεδονίας κατέβαλε συνεχείς και στοχευμένες προσπάθειες με σκοπό την επίλυση ενός εκ των σοβαρότερων προβλημάτων που ταλάνιζαν την λειτουργία των Αστυνομικών Τμημάτων της Θεσσαλονίκης, αυτό της στέγασης των ποινικών κρατουμένων στα κρατητήρια τους.
       Επιτέλους, ήρθε η δικαίωση για εμάς και για όλους τους συναδέλφους των Τμημάτων. Εδώ και λίγο καιρό πλέον, έχουμε αποφορτιστεί από αυτό το πάρεργο, καθώς ούτε οι κατάλληλοι χώροι υφίστανται για να φιλοξενούν ποινικούς κρατουμένους, ούτε οι Αστυνομικοί των Τμημάτων έχουν το ρόλο του δεσμοφύλακα.
       Ελπίζουμε να έχουμε με το μέρος μας και σε άλλες περιπτώσεις την κατανόηση και τη βοήθεια του Αστυνομικού Διεθυντή Θεσσαλονίκης κου ΧΟΝΔΡΟΥ Βάιου, ο οποίος συνέβαλε  ουσιαστικά για την επίλυση αυτού του προβλήματος .
       Για ακόμη μια φορά η Ένωσή μας πιστή στο αρχικό της όραμα , συνέβαλε με ενέργειές της στην προσπάθεια βελτίωσης των συνθηκών εργασίας των συναδέλφων, καθώς αυτό είναι το πρωταρχικό μας μέλημα από ιδρύσεως.
 
eidikoifrouroi.gr
Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis