Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
08:46 | 08/05/2019

Εκδόθηκε η προκήρυξη διαγωνισμού για την πρόσληψη 962 εποχικών πυροσβεστών για την κάλυψη αυξημένων αναγκών που προκύπτουν το καλοκαίρι στο Πυροσβεστικό Σώμα.

Η διάρκεια της σύμβασης των εποχικών πυροσβεστών θα είναι ορισμένου χρόνου και θα είναι από την ημερομηνία υπογραφής της, που θα καθοριστεί με νεότερη διαταγή αρχηγού Π.Σ. έως 31η Οκτωβρίου 2019.

[custom:google-ads]

Αιτήσεις για τους πυροσβέστες έως 15/5

Οι υποψήφιοι πυροσβέστες από όλη τη χώρα μπορούν να υποβάλουν αίτηση συμμετοχής στον διαγωνισμό συνοδευόμενη από τα απαιτούμενα δικαιολογητικά, που αναφέρονται στην προκήρυξη, η οποία εκδόθηκε πριν από λίγες ημέρες, κατά το χρονικό διάστημα από την Τετάρτη 8/5/19 μέχρι και την Τετάρτη 15/5/19, συμπεριλαμβανομένου και του Σαββατοκύριακου, από ώρα 08:00 μέχρι 15:00 στις Επιτροπές Παραλαβής Δικαιολογητικών.


Πώς μετρούν τα μόρια

Εκτός από τα μόρια που προβλέπονται για τα προσόντα του καθενός από τους υποψηφίους πυροσβέστες, 50 μόρια παίρνει όποιος έχει υπηρετήσει ως εθελοντής πενταετούς υποχρέωσης στις Ένοπλες Δυνάμεις, ως έφεδρος αξιωματικός, στις Ειδικές Δυνάμεις των Ενόπλων Δυνάμεων ή στην Προεδρική Φρουρά, όπως αναφέρει το Αθηναϊκό Πρακτορείο Ειδήσεων.

Επίσης, 30 μόρια παίρνουν τα παιδιά πυροσβεστών που έχασαν την ζωή τους εν ώρα υπηρεσίας ή είναι τέκνο Ελλήνων πολιτών, που έχασαν τη ζωή τους ή έχουν ανικανότητα σε ποσοστό τουλάχιστον 67% συνέπεια τρομοκρατικής πράξης, ενώ 25 μόρια παίρνουν οι γονείς ή τέκνα πολύτεκνων ή τρίτεκνων οικογενειών. Να σημειωθεί ότι πριν λίγο καιρό τα υπ. Οικονομικών και Εσωτερικών είχαν εγκρίνει την πρόσληψη 1.500 εποχικών πυροσβεστών.

Πηγή: iefimerida.gr 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Σεμινάριο στις Α' Ψυχολογικές Βοήθειες - Ειδική προσφορά για ένστολους

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis