Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
07:59 | 27/03/2020


Κείμενο προβληματισμού που μου έστειλε ο έμπειρος συνάδερφος και φιλος, Αρχ/κας Π. Βροτσάκος έχοντας περάσει από υπηρεσίες πρώτης γραμμης και ο ίδιος εξέφρασε την ανησυχία του ζητώντας να ληφθεί μέριμνα. Το κείμενο αυτούσιο, αφού δεν χρήζει "ρετους" έχει ως εξής:

Φίλε μου παρακολουθώ τα ΜΜΕ και διαπιστώνω, να αναφέρονται σε αριθμό συναδέλφων που τέθηκαν σε καραντίνα. Δηλαδή τι σημαίνει αυτό... Πάμε σπίτι μας και περιμένουμε... Οκ να το κάνουμε και οι οικογένειες μας που θα πάνε.. Σε συγγενείς? Μια τριμελής ή τετραμελής οικογένεια τι πρέπει, να μετακομίσει; Για πόσο θα μείνει εκεί που θα πάει...; Φυσικά η λύση  δεν είναι οι παππούδες γιατί ανήκουν στις ευπαθείς ομάδες. Οποτε που... ;Ποιος θα τους δεχτεί τόσο καιρό; Αν οι συνάδελφοι χειροτερέψουν ποιος θα τους φροντίζει, Ο θεός.... Δυστυχώς πέρα από τον Θεό θα θέλουν κ κάτοικον νοσηλεία. Απο την στιγμή που εκθέτει η υπηρεσία το προσωπικό της σε κίνδυνο θα πρέπει να αναλαμβάνει αυτή την φροντίδα των συναδέλφων που είναι σε καραντίνα, είναι υποχρέωση της . Όπως πήγε τους Έλληνες που ήρθαν από το εξωτερικό σε ξενοδοχείο, έτσι να μεριμνήσει κ για μας ως οφείλει . Πιστεύω ότι πρέπει να το θέσετε ως προτεραιότητα της υπηρεσίας κ άμεσα. Σε ευχαριστώ έστω κ αν διάβασες την ανησυχία μου! 
 
Σε αυτόν τον αγώνα-πόλεμο καιρός είναι να βάλει πλάτη και ο στρατός! Αφού έχουμε ούτος ή άλλως κρατήσεις για το Μ.Τ.Σ το 401 μπορεί να συνδράμει. Καθως και όσοι είναι μόνοι να μεριμνεί των Αστυνομικών Διευθύνσεων, για όσους είναι μόνοι να συτίζονται από τις λέσχες και τα φάρμακα τους να αποστέλλονται από τα στρατιωτικά φαρμακεία!
 
Χαίρομαι που καθημερινά συνάδερφοι τέτοιας ποιότητας μικρότεροι αλλά και μεγαλύτεροι, επικοινωνούν μαζί μου.
 
Σκέφτονται..προτείνουν και ασχολούνται δημιουργικά!
 
Ας γίνει η ΕΛ.ΑΣ παράδειγμα δημιουργίας και ενότητας. 
 
ΑΠΟΣΤΟΛΌΠΟΥΛΟΣ Δημήτρης
 
Μέλος ΜΠΡΟ.Σ.Τ.Α Β/Α
Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis