Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
1
09:19 | 08/10/2022

Εξιχνιάστηκαν από την Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Βόλου περιπτώσεις κλοπών από καταστήματα στο Βόλο.

Συνελήφθη, εχτές (07-10-2022) στο Βόλο, από αστυνομικούς της προαναφερόμενης Υπηρεσίας, ένας ημεδαπός άνδρας, για το αδίκημα της κλοπής.

Διαβάστε επίσης

Ειδικότερα, εχτές τις πρώτες πρωινές ώρες στο Βόλο, ο δράστης μετέβη σε κατάστημα ( mini market ), ιδιοκτησίας ημεδαπής και αφού έθραυσε με σφυρί την κεντρική θύρα αυτού, εισήλθε στο εσωτερικό και αφαίρεσε δύο φιάλες ποτών.

Επιπλέον, όπως προέκυψε από την αστυνομική έρευνα, ο συλληφθείς, από κοινού με άγνωστο, μέχρι στιγμής, συνεργό του, κατά το χρονικό διάστημα από 02-10-2022 έως 05-10-2022, διέπραξαν -4- περιπτώσεις κλοπής από καταστήματα (ζαχαροπλαστείο, mini market και δύο καφετέριες) της πόλης, θραύοντας τις κεντρικές γυάλινες θύρες αυτών, από τα οποία αφαίρεσαν συνολικά το χρηματικό ποσό των -140- ευρώ και -30- πακέτα τσιγάρων.

Στην κατοχή του συλληφθέντος βρέθηκαν και κατασχέθηκαν ένα σφυρί και ένα σακίδιο πλάτης, καθώς και οι δύο αφαιρεθείσες φιάλες ποτών, οι οποίες αποδόθηκαν στη νόμιμη δικαιούχο.

Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Βόλου, ενώ την προανάκριση διενεργεί η Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Βόλου.

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis