Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
22:44 | 16/05/2022

Συνελήφθη χθες (15-5-2022) απογευματινές ώρες, πλησίον του οικισμού Ιάσμου Ροδόπης, από αστυνομικούς του Τμήματος Συνοριακής Φύλαξης Φερών της Διεύθυνσης Αστυνομίας Αλεξανδρούπολης , ένας αλλοδαπός, σε βάρος του οποίου σχηματίσθηκε δικογραφία για παράβαση του νόμου περί εθνικού τελωνειακού κώδικα.

Η σύλληψη του δράστη επιτεύχθηκε στο πλαίσιο συντονισμένης επιχείρησης των παραπάνω αστυνομικών στην οποία συνέδραμαν αστυνομικοί του Αστυνομικού Τμήματος Ιάσμου και του Τμήματος Συνοριακής Φύλαξης Ιάσμου της Διεύθυνσης Αστυνομίας Ροδόπης.

Ειδικότερα, οι αστυνομικοί πραγματοποίησαν έλεγχο στο Ι.Χ.Φ. αυτοκίνητο (ρυμουλκό μετά ρυμουλκούμενου) που οδηγούσε ο δράστης, όπου εντόπισαν επιμελώς κρυμμένα, σε διάφορα σημεία στο εσωτερικό του ρυμουλκού 2.100 δισκία και 420 συσκευασίες φαρμακευτικών σκευασμάτων, για τα οποία ο δράστης δεν κατείχε τα απαραίτητα παραστατικά από την αρμόδια αρχή.

Κατασχέθηκαν οι παραπάνω ποσότητες φαρμακευτικών σκευασμάτων και το ρυμουλκό όχημα.

Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Αλεξανδρούπολης, ενώ την προανάκριση ενεργεί το Τμήμα Συνοριακής Φύλαξης Αλεξανδρούπολης.

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis