Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
22:44 | 20/07/2021

Στα γραφεία Αθηνών των Ελλήνων Αεροδυτών (Hellenic Skydivers) φιλοξενήθηκε και πραγματοποιήθηκε η β' περίοδος του 7ου σχολείου «Αλεξιπτωτιστών-Αστυνομικών 2021», το οποίο διοργανώνει η Λ.Ε.Κ.ΑΛ. για μέλη της Λέσχης, Λεσχών της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ειδικών Δυνάμεων (Π.Ο.Ε.Δ.), στελέχη Ελληνικής Αστυνομίας σε συνεργασία με τη σχολή Αλεξιπτωτιστών «Έλληνες Αεροδυτες».

Ρεπορτάζ: Κέλλυ Σαουάχ-Μαραγκουδάκη 

Συνολικά συμμετείχαν δέκα (10) αστυνομικοί και ένας (1) λιμενικός όπου παρακολούθησαν τα θεωρητικά μαθήματα και πρακτική εδάφους του σχολείου.

 

 

Σχολείο Αλεξιπτωτιστών - Αστυνομικών

 

 

Το 7ο Σχολείο Αλεξιπτωτιστών Αστυνομικών διοργανώθηκε από τη Λέσχη Ελλήνων Καταδρομέων Αλεξιπτωτιστών (Λ.Ε.Κ.ΑΛ) Ν. Πιερίας για Αστυνομικούς Μέλη της και τα Μέλη Λεσχών της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ειδικών Δυνάμεων (Π.Ο.Ε.Δ.) σε συνεργασία με τη Σχολή Αλεξιπτωτισμού των Ελλήνων Αεροδυτών υπό την αιγίδα της Π.Ο.Ε.Δ.

Αξίζει να αναφερθεί πως το μεγαλύτερο μέρος του 7ου σχολείου, απαρτίσθηκε από  αστυνομικούς που υπηρετούν σε μάχιμες υπηρεσίες της ΕΛ.ΑΣ. όπως είναι η ΥΑΤ., ΔΙ.ΑΣ., η Άμεση Δράση, η ΔΙ.ΜΕ.Δ.Α., η Ασφάλεια, η Υποδιεύθυνση πεζών περιπολιών αλλά και από αστυνομικούς που υπηρετούν σε Αστυνομικά Τμήματα.

 

Σχολείο Αλεξιπτωτιστών - Αστυνομικών

 

Στο πλευρό των υποψηφίων μαθητών παρευρέθη ο πρόεδρος της Λ.Ε.Κ.ΑΛ. Πιερίας και υπεύθυνος αλεξιπτωτισμού της Π.Ο.Ε.Δ. Αρχ/κας ΜΑΣΤΡΟΘΑΝΑΣΗΣ Αντώνιος και ο υπεύθυνος της Ομάδας Αλεξιπτωτιστών-Αστυνομικών Αττικής και μέλος της επιτροπής αλεξιπτωτισμού της Αθλητικής Ένωσης Αστυνομικών Ελλάδας Αστ/κας ΤΖΑΜΑΛΗΣ Παναγιώτης. 

Η συνέχεια θα δοθεί το δεύτερο σαββατοκύριακο του Αυγούστου (7-8/8) στο αεροδρόμιο «Αεροπόρου ΜΟΚΚΑ» Χορτερού, Σιδηρόκαστρο - Σερρών, όπου οι μαθητές στην εκδήλωση «ΑΛΜΑ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ 2021 - 200 ΧΡΟΝΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ» και στους 8ους Πανελλήνιους Αγώνες Εφέδρων θα έχουν την ευκαιρία να ολοκληρώσουν τα άλματά τους.

Πηγή:  kedenews.gr

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis