Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
20:30 | 04/08/2021

Άμεση ήταν η κινητοποίηση αστυνομικών στην Πιερία για τον εντοπισμό ενός 15χρονου αγοριού ΑμεΑ, ο οποίος χάθηκε από την παραλία στην Πλάκα Λιτοχώρου αργά το απόγευμα του περασμένου Σαββάτου.

 

Συγκεκριμένα, αστυνομικοί στην Πιερία έλαβαν σήμα για τον ανήλικο που εξαφανίστηκε από το σημείο, ενώ έκανε διακοπές με την οικογένειά του.

Χάρη στην άμεση κινητοποίηση αστυνομικών από το Αστυνομικό Τμήμα Δίου Ολύμπου και το Τμήμα Τροχαίας Αυτοκινητοδρόμων ΠΑΘΕ Πιερίας ο ανήλικος εντοπίστηκε σε λιγότερο από μία ώρα πεζός σε κοντινή περιοχή και παραδόθηκε στους οικείους του καλά στην υγεία του.

Το «ευχαριστώ» της μητέρας στους αστυνομικούς

Η μητέρα του 15χρονου παιδιού απέστειλε επιστολή με την οποία ευχαριστεί τους αστυνομικούς του τμήματος Λιτόχωρου για την έγκαιρη κινητοποίησή που είχε σαν αποτέλεσμα να βρεθεί το παιδί της. “Οι εν λόγω αστυνομικοί λειτούργησαν με απόλυτο επαγγελματισμό και περίσσια ανθρωπιά λόγω της περίπτωσης. Τους αξίζουν συγχαρητήρια“, αναφέρει στην ανάρτησή της η μητέρα του παιδιού.

Αναλυτικά η ευχαριστήρια επιστολή της μητέρας προς τους αστυνομικούς του Α.Τ. Λιτοχώρου που δημοσιεύει το pierianews.gr:

«Καλησπέρα σας. Με λένε Γ.Κ. αλλά ήθελα σας παρακαλώ να διατηρηθεί η ανωνυμία μου. Το απόγευμα του Σαββάτου χάθηκε στην περιοχή της Πλάκας Λιτόχωρου, που παραθερίζουμε, ο γιος μου ο οποίος είναι ΑμεΑ και συγκεκριμένα αυτιστικός.

Θα ήθελα να ευχαριστήσω και να δημοσιοποιήσω την άμεση και έγκαιρη επέμβαση της ΕΛΑΣ και συγκεκριμένα των αστυνομικών του τμήματος Λιτόχωρου που είχε σαν αποτέλεσμα να βρεθεί το παιδί μου.

Οι εν λόγω αστυνομικοί λειτούργησαν με απόλυτο επαγγελματισμό και περίσσια ανθρωπιά λόγω της περίπτωσης. Τους αξίζουν συγχαρητήρια.

Επίσης τις ειλικρινείς μου ευχαριστίες και στους κατοίκους και παραθεριστές της περιοχής που αμέσως κινητοποιήθηκαν για την εύρεση του παιδιού μου.

Σας ευχαριστώ.

Μητέρα του 15χρονου».

Πηγή:  thestival.gr

 

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis