Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
23:42 | 17/07/2018

Αστυνομικοί της Τροχαίας Βόλου σταμάτησαν δικηγόρο οδηγό ΙΧ αυτοκινήτου για τροχονομικό έλεγχο κι αυτός φέρεται να αντέδρασε έντονα (φέρεται να τους είπε «άει στο διάολο, γράψτε»). Οι αστυνομικοί τον συνέλαβαν και κατέθεσαν μήνυση εναντίον του για εξύβριση, ενώ σύμφωνα με πληροφορίες και ο δικηγόρος φέρεται να καταμήνυσε τους αστυνομικούς για ψευδή βεβαίωση.

[custom:google-ads]

Το περιστατικό εκτυλίχτηκε χθες γύρω στις 11 το πρωί, στην οδό Βόλου-Βελεστίνου, στο ρεύμα εισόδου προς Βόλο, στον κόμβο του Σέσκλου. Μικτό συνεργείο της Τροχαίας Βόλου και άλλων αστυνομικών υπηρεσιών σταμάτησε το ΙΧ του δικηγόρου από τη Θεσσαλονίκη, προκειμένου να τον ελέγξουν για τροχονομική παράβαση και συγκεκριμένα για υπερβολική ταχύτητα (το όριο στο σημείο του δρόμου είναι τα 60 χιλιόμετρα) και γιατί ο δικηγόρος φέρεται να μην έφερε ζώνη ασφαλείας.

Ο οδηγός του ΙΧ φέρεται να αντέδρασε έντονα στον τροχονομικό έλεγχο, φέρεται να είπε στους αστυνομικούς «να πάνε στο διάολο» κι εκείνοι τον συνέλαβαν και τον μήνυσαν για εξύβριση.

Ο δικηγόρος φέρεται να μήνυσε τους αστυνομικούς για ψευδή βεβαίωση και η συνέχεια αναμένεται να δοθεί στις δικαστικές αίθουσες.

Ο δικηγόρος πάντως αφέθηκε αμέσως ελεύθερος.

Πηγη: e-thessalia.gr

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ: Προφυλακιστέος ο παγκόσμιος πρωταθλητής τζούντο που εμπλέκεται σε κύκλωμα διαρρήξεων

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis